Hem > Personligheter > Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt

Folkkär och trygg - Perfekt till mässor och events

Niklas Strömstedt har en lång karriär som sångare och låtskrivare och har även slagit igenom som programledare bl.a. med TV-programmet "Tack för musiken", där han intervjuar och spelar tillsammans med svenska låtskrivare och artister.

Niklas Strömstedt är en av våra absolut mest kända och folkkära artister. Några av hans största hitlåtar är "Sista morgonen" och "En kvinna och en man". Han har åkt runt i Sverige med konsertturnén Rocktåget tillsammans med Tomas Ledin och Lena Philipsson. 1994 gjorde han tillsammans med Orup och Ander Glennmark Sveriges officiella VM-låt "När vi gräver guld i USA" under namnet GES.

Niklas Strömstedt har varit med i Melodifestivalen både som artist och låtskrivare. Han har även skrivit sångtexter på svenska till succémusikalen "Mamma Mia!".

2010 blev Niklas körledare för Växjökören i TV4-programmet Körslaget och han medverkade i säsong 5 av SVT-programmet Stjärnorna på slottet 2010-2011.

Niklas Strömstedt är programledare för det populära programmet "Tack för musiken" i SVT. Där intervjuar han och spelar tillsammans med välkända svenska låtskrivare och artister. Han är även programledare för "Alla tiders hits" Niklas är mycket trygg i rollen som konferencier och moderator vilket har gjort honom oerhört uppskattad.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta