Susanne Hedin

Susanne Hedin

Klok kommunikation, helt enkelt

Med Susanne Hedin får du en färgstark, träffsäker föreläsare som på ett kunnigt, roligt och pedagogiskt sätt sporrar och vägleder dig till att bli en ännu klokare kommunikatör.

Upptäck dina möjligheter och bli en modigare talare. Fånga och förtjäna andras uppmärksamhet. Få bättre koll och kontroll på budskap, ord, röst och kroppsspråk. Väck kreativitet och engagemang i organisationen. Skapa starkare team med bättre gruppdynamik. Och var beredd på många skratt, men absolut inget trams.

I över 20 år har Susanne Hedin inspirerat och utbildat både organisationer och individer i hur vi genom klok kommunikation kan nå hela vägen fram till andra och varandra. Susanne började på musik- och teaterscenen, fortsatte via yrket som logonom (röstpedagog med fokus på röstens uttryck) till att idag agera som kommunikationskonsult, talarcoach och inspiratör. Hon är en skicklig handledare och engagerande föreläsare som älskar att utveckla andra till att bli tydligare, tryggare och mer framgångsrika i sin kommunikation. Hennes föreläsningar på Lunds universitet, är också ett av studenterna mycket omtyckt inslag .

"Möjligheterna finns redan hos dig som individ. Jag hjälper dig att upptäcka, utveckla och använda dem." säger Susanne. Med kunskap och engagemang vägleder Susanne dig i konsten att välja språk strategiskt. Oavsett om du vill nå fram till kunden, chefen, kollegorna eller YouTube-följarna, lär hon dig att förmedla rätt saker på rätt sätt och nå rätt resultat.

Organisationer som har anlitat Susanne berättar om starkare team och tydligare kommunikation såväl externt som internt. Susannes förmåga att sätta sig in i din eller er organisations vardag gör föreläsningen än mer relevant och meningsfull – med adekvata exempel speglar och skruvar hon till verkligheten och väcker tanken på en positiv och möjlig förändring. Klok kommunikation på fullt allvar. Allt med en god portion värme och humor.

Video

Pressbilder

Susanne Hedin

Susanne Hedin

Logonom

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2