Talarregistrering

Hei!

Så gøy at du er interessert i å inngå i Talerforums nettverk! Vi er stadig på jakt etter nye forelesere, moderatorer, konferansierer eller underholdere å samarbeide med.

For å kunne ta i mot din søknad ber vi deg om å registrere deg nedenfor.

OBS! Les gjennom dette før du registrerer deg! Du behøver nemlig å forberede en del materiale før du starter og du kan ikke logge deg inn igjen for å endre eller legge til mer informasjon.

Ved registreringen ønsker vi din kontaktinformasjon, fem til syv referanser (minst 5) og en selgende presentasjon av deg selv og ditt emnesområde. Referanser skal være personer som har booket deg som foredragsholder eller moderator, deres navn og kontaktinformasjon (telefon og e-post).

Presentasjonen skal Talerforum kunne bruke når vi anbefaler deg til våre kunder. Bruk følgende oppbygging; høydepunkter i karrieren, emnesområder og deretter en tekst der du og foredraget beskrives.

Du er innlogget i 3 timer om du ikke logger ut. Husk derfor å logge ut om du bruker en PC som noen annen har tilgang til. Det går ikke an å logge inn igjen og oppdatere informasjonen.

OBS! Begynn ikke registreringen før du har 5-7 referanser (minst 5) og deres kontaktinformasjon


Velkommen til oss!
Med vennlig hilsen
Talerforum
 
 
Förnamn
Efternamn

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2