Talarregistrering

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av att ingå i Talarforums nätverk! Vi är ständigt på jakt efter nya föreläsare, moderatorer eller underhållare att samarbeta med.

För att kunna ta emot din anmälan ber vi dig att registrera dig nedan.

OBS! Läs igenom detta innan du registrerar dig! För du behöver förbereda en del material innan du börjar och du kan inte logga in igen på länken för att komplettera med ändringar.

Vid registreringen önskar vi få dina kontaktuppgifter, fem till sju referenser (minst 5) och en säljande presentation av dig själv och ditt ämnesområde. Referenser bör vara personer som anlitat dig som föreläsare, moderator eller underhållare, deras namn och kontaktuppgift telefon och epost.

Presentationen ska Talarforum kunna använda när vi rekommenderar dig till våra kunder. Länkat finner du exempel på presentationer på andra talare. Använd samma uppställning; höjdpunkter i karriären, ämnesområden och sen en text där du och föredraget/framträdandet beskrivs.

Du är inloggad i 3 timmar om du inte loggar ut. Så tänk på att logga ut om du använder en dator som någon annan har tillgång till. Det går inte att logga in igen och uppdatera uppgifterna.

Varmt välkommen!
Med vänlig hälsning
Talarforum
Förnamn
Efternamn

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2