Talarregistrering

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av att ingå i Talarforums nätverk! Vi är ständigt på jakt efter nya föreläsare, moderatorer eller underhållare att samarbeta med.

För att kunna ta emot din anmälan ber vi dig att registrera dig nedan.

OBS! Läs igenom detta innan du registrerar dig! För du behöver förbereda en del material innan du börjar och du kan inte logga in igen på länken för att komplettera med ändringar.

Vid registreringen önskar vi få dina kontaktuppgifter, fem till sju referenser (minst 5) och en säljande presentation av dig själv och ditt ämnesområde. Referenser bör vara personer som anlitat dig som föreläsare, moderator eller underhållare, deras namn och kontaktuppgift telefon och epost.

Presentationen ska Talarforum kunna använda när vi rekommenderar dig till våra kunder. Länkat finner du exempel på presentationer på andra talare. Använd samma uppställning; höjdpunkter i karriären, ämnesområden och sen en text där du och föredraget/framträdandet beskrivs.

Du är inloggad i 3 timmar om du inte loggar ut. Så tänk på att logga ut om du använder en dator som någon annan har tillgång till. Det går inte att logga in igen och uppdatera uppgifterna.

Varmt välkommen!
Med vänlig hälsning
Talarforum
Förnamn
Efternamn

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2