Digitala föreläsningar

Att föreläsningar, utbildningar och workshops sker digitalt har vuxit explosionsartat den senaste tiden när vi fysiskt inte ska mötas. Det är en utmärkt form att sprida kunskap, motivation eller bara ett sätt att skapa lite gemenskap och teamkänsla hos medarbetarna. Många av oss har tillfälligt flyttat in på hemmakontoret och träffar inga kollegor vilket gör behovet att mötas online större än någonsin.

Kunder hör av sig till oss och efterfrågar just digitala föreläsningar till sina anställda som sitter på hemmakontor isolerade i Sverige. Det kan vara allt från inspiration, hur hålls motivationen uppe, förändring, gör ditt hemmakontor ergonomiskt m.m. Många vill ge medarbetarna lite extra som skapar gemenskap, teamkänsla, glädje men även kunskap. Digitala föreläsningar är ett bra sätt att nå ut och ge organisationen en energiboost.

Du får alltid talargaranti, både för digitala och fysiska föreläsningar.

Hur fungerar det?

Ni får hjälp med den digitala lösningen som passar er och den typen av föreläsning ni har valt. Vill ni ha möjlighet att interagera och kanske ställa frågor efter föreläsningen? Är ni en liten grupp som ska titta? Har ni en egen streaming tjänst ni vill använda? Våra rådgivare hjälper till att hitta lösningen. Ring, maila eller chatta med oss så hjälper vi till!

Du får alltid talargaranti hos oss, både för digitala och fysiska föreläsningar.

Andra ord för digitala föreläsningar

Föreläsning via webben, webföreläsning, webbinarium, webbinar, distansföreläsning, virtuella föreläsningar, webbaserad föreläsning.

En digital föreläsning kan du titta på var du än befinner dig i världen bara du har tillgång till internet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2