Digitala föreläsningar

Att föreläsningar, utbildningar och workshops sker digitalt har vuxit explosionsartat den senaste tiden när vi fysiskt inte ska mötas. Det är en utmärkt form att sprida kunskap, motivation eller bara ett sätt att skapa lite gemenskap och teamkänsla hos medarbetarna. Många av oss har tillfälligt flyttat in på hemmakontoret och träffar inga kollegor vilket gör behovet att mötas online större än någonsin.

Kunder hör av sig till oss och efterfrågar just digitala föreläsningar till sina anställda som sitter på hemmakontor isolerade i Sverige. Det kan vara allt från inspiration, hur hålls motivationen uppe, förändring, gör ditt hemmakontor ergonomiskt m.m. Många vill ge medarbetarna lite extra som skapar gemenskap, teamkänsla, glädje men även kunskap. Digitala föreläsningar är ett bra sätt att nå ut och ge organisationen en energiboost.

Du får alltid talargaranti, både för digitala och fysiska föreläsningar.

Hur fungerar det?

Ni får hjälp med den digitala lösningen som passar er och den typen av föreläsning ni har valt. Vill ni ha möjlighet att interagera och kanske ställa frågor efter föreläsningen? Är ni en liten grupp som ska titta? Har ni en egen streaming tjänst ni vill använda? Våra rådgivare hjälper till att hitta lösningen. Ring, maila eller chatta med oss så hjälper vi till!

Du får alltid talargaranti hos oss, både för digitala och fysiska föreläsningar.

Andra ord för digitala föreläsningar

Föreläsning via webben, webföreläsning, webbinarium, webbinar, distansföreläsning, virtuella föreläsningar, webbaserad föreläsning.

En digital föreläsning kan du titta på var du än befinner dig i världen bara du har tillgång till internet.

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2