Henrik Larsson-Broman
Fotograf: Jonas Borg

Henrik Larsson-Broman

Upptäck Framtiden – Inspiration baserat på gedigen forskning och trendanalys

Henrik Larsson Broman är forskaren och trendanalytikern som i över 20 års tid inspirerat tusentals människor att förstå och anpassa sig till framtidens affärslandskap.

Framtiden är full av möjligheter, och att navigera den kräver insikter, kunskap och inspiration. Med över 1200 föreläsningar, och tusentals timmar av forskning och observationer, är Henrik Larsson Broman en av Sveriges mest eftertraktade talare. Med en imponerande portfolio av forskningsrapporter, artiklar och trendanalyser om tillväxt, försäljning och marknadsföring, samt författarskapet bakom boken "Supertrenderna," har Henrik i flera års tid utmärkt sig som en av landets mest uppskattade föreläsare.

Med en förmåga att kombinera faktabaserad kunskap med underhållande och lättillgängliga presentationer har Henrik inspirerat publiker i såväl Sverige som internationellt. Han öppnar dörrar till nya perspektiv, delar med sig av konkreta exempel och förankrar varje föreläsning i gedigen forskning. Henrik är den talaren som kan motivera, pedagogiskt förklara, få publiken att skratta och samtidigt leverera substans.

Henrik behandlar en mångfald av ämnen, alla grundade i noggrann forskning och trendanalys. Hans gemensamma nämnare är alltid tillväxt och lönsamhet. Hur kan vi anpassa oss till förändrade köpbeteenden? Vilka möjligheter erbjuder Artificiell Intelligens? Hur skapar vi en upplevd unikitet? Hur vinner vi kundernas förtroende? Henrik ger svar på dessa och många andra frågor.

Föreläsningsteman inkluderar:

  • Möjligheterna med AI – Hur försäljning, marknadsföring och HR förändras för alltid.
  • Supertrenderna – De viktigaste trenderna för din framtid.
  • Den nya eran av förtroende – 5 dimensioner som gör skillnad.
  • Business By Empathy – Det goda företaget.
  • Framtidens försäljning – Vad säger trender och fakta?
  • Smart försäljning – Att gå från tro och tyckande till vetande och fakta.
  • Framtidens kundservice – Konsten att skapa kundupplevelser i världsklass.
  • Sales Excellence – Faktorer som bevisligen skapar tillväxt och lönsamhet.

Henrik levererar föreläsningar på både svenska och engelska och anpassar sig till både små och stora sammanhang. Hans kundlista inkluderar marknadsledande företag som ABB, Coca-Cola, Ericsson, Microsoft, Salesforce, Volvo och många fler. Under 15 år har han varit ständig keynote speaker på The Sales Conference, en internationell ledarskapskonferens som samlar tusentals deltagare varje år.

Med Henrik Larsson-Broman som talare tar ni ert evenemang till en ny nivå, och ger er publik insikter som kommer att påverka och inspirera. Välkomna honom till er nästa kick-off, event eller konferens för en föreläsning som öppnar era ögon för framtiden.

Henrik har en synnerligen god förmåga att på ett tydligt, inspirerande och engagerat sätt få oss att blicka in i framtiden och rusta oss inför nya utmaningar - Lukas Olofsson, Försäljningschef Enkla Elbolaget

Henriks föreläsning var otroligt intressant och inspirerande med trendanalyser som en viktig del i budskapet. Henrik är helt klart en av de bästa i Sverige inom sin genre. - Kristina Cohn Linde, f.d. VD på Marknadsföreningen i Göteborg

Fakta blandas med känsla och konklusioner från forskning och livet. Han föreläser på ett sätt som gör det komplicerade enkelt och även om allt han säger inte är bekvämt och "mysigt", utan bitvis riktigt utmanande, gör han det på ett sätt som ger oss i publiken insikter vi behöver för att bli bättre. - Lisa Ekström föreläsare, f.d Director Customer Relations SAS

Video

Pressbilder

Henrik Larsson-Broman

Henrik Larsson-Broman

Trendanalytiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2