Hem > Personligheter > Jurij Lederman

Jurij Lederman

Teambuilding och personlig coachning

Juri Lederman har decenniers erfarenhet av att jobba med personer i chefsställning. Han föreläser om ledarskap och kommunikation. Och vad som sker mellan och inuti människor.

Jurij Lederman har under tjugo års tid arbetat med personer i chefsställning i svenskt näringsliv och förvaltning. Han har rik och mångfasetterad erfarenhet av teambuilding och personlig coachning med kunskap hämtad från hans bakgrund som regissör och konstnärlig ledare för TeaterStudio Lederman i Stockholm. Han är utbildad pedagog och föreläsare, och har varit lärare i scenframställning vid Stockholms- och Göteborgs Teaterhögskolor. Idag håller Jurij seminarier och föreläser om ledarskap och kommunikation på fyra språk, förutom svenska också på engelska, ryska och polska runt om i Europa.

Det är lätt att teoretisera kring ledarskap och kommunikation. Men hur gör man? Kommunikation är skillnaden mellan att vara ett "good company" och en "excellent ensemble" enligt Jurij Lederman. Den unika metoden till att uppnå detta, är att rikta uppmärksamheten mot vad som händer mellan individer och inte mot vad som sker inom individen. Som ledare måste du se till att alla dina medarbetare samarbetar istället för att dra åt olika håll. Det är i relationen mellan individerna som teamet uppstår. Då fokus förflyttas från den enskilda individen till vad som uppstår individer emellan, frigörs något Jurij brukar kalla för Det Dolda Kapitalet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta