Hem > Personligheter > Jurij Lederman

Jurij Lederman

Teambuilding och personlig coachning

Jurij Lederman har decenniers erfarenhet av att jobba med personer i chefsställning. Han föreläser och utbildar inom ledarskap och kommunikation. Och vad som sker mellan och inuti människor.

Jurij Lederman har under tjugo års tid arbetat med personer i chefsställning i svenskt näringsliv och förvaltning. Han har rik och mångfasetterad erfarenhet av teambuilding och personlig coachning med kunskap hämtad från hans bakgrund som regissör och konstnärlig ledare för TeaterStudio Lederman i Stockholm. Han är utbildad pedagog och föreläsare, och har varit lärare i scenframställning vid Stockholms- och Göteborgs Teaterhögskolor. Idag håller Jurij seminarier och föreläser om ledarskap och kommunikation på fyra språk, förutom svenska också på engelska, ryska och polska runt om i Europa.

Det är lätt att teoretisera kring ledarskap och kommunikation. Men hur gör man? Kommunikation är skillnaden mellan att vara ett "good company" och en "excellent ensemble" enligt Jurij Lederman. Jurij kan ge Dig kunskap och verktyg som eliminerar onödiga hinder. Hans seminarier handlar inte om förmedlande av teoretiska kunskaper utan om praktiska övningar som ger konkreta resultat.

Jurij Lederman utbildad till regissör, skådespelare och pedagog i Ryssland och Polen. Idag verksam främst som pedagog inom ledarskap och kommunikation. Jurij kom till Sverige 1969 och har under åren utbildat många av våra kändaste skådespelare. Han har 20 års erfarenhet av att framgångsrikt hjälpa företag och företagsledare, med ledarskap, team och kommunikation.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta