Hem > Personligheter > Camilla Saarinen

Camilla Saarinen

Motivation, arbetsglädje och eget ansvar som organisationsutveckling

Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare.
I år är hon nominerad i kategorin Årets talare - Genombrott.

Med decenniers studier kring framgångsfaktorer och mänsklig potential ger Camilla föreläsningar och utbildningar om vad som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.
Hon jobbar med både chefsgrupper och personalgrupper och har under många år anlitats som process- och projektledare för flera utvecklingsprojekt. Camilla har även en bakrund som högstadie- och gymnasielärare.

Hennes specialitet är kommunikation, arbetsglädje, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Med sina 15 års erfarenhet av undervisning och utvecklingsarbete ger hon kraftfulla utbildningar, seminarier och workshops för organisationer, företag och nya entreprenörer.

Camillas ledord är driv, glädje och engagemang. Hon är en kunnig och inspirerande föreläsare som delar med sig av sin kunskap och personliga erfarenheter, på ett rakt och ärligt sätt med många skratt och livliga diskussioner. Hennes föreläsningar bygger på exempel från vardagen vilket gör det lätt för samtliga deltagare att känna igen sig själva. Camilla anlitas med fördel när man vill ha både inspirerande föreläsningar och fördjupande workshops, alternativt hela föreläsningsserier inom valda ämnen. Föreläsningarna varvas med gruppsamtal och egna reflektioner där drivkraft, positiv energi och eftertanke ständigt är påtagligt närvarande.

Camilla visar varför man med lätthet kan lyckas inom vissa områden, samtidigt som det kan vara en kamp att nå resultat inom andra. Hon ger även verktygen till hur man kan skifta perspektiv och hämtar energi från sådant man tidigare har dränerats av. Även om målet oftast är att utveckla organisationen så är utgångspunkten alltid personlig utveckling och eget ansvar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta