Hem > Personligheter > Emmanuel Ezra

Emmanuel Ezra

Det goda mötet

För Emmanuel Ezra är det goda mötet mellan människor viktigt. Han talar om hur viktigt det är att få bort alla förutfattade meningar om människor och att i stället närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet.

Emmanuel Ezra tillhör den exklusiva skaran som har ett utvärderingssnitt på över 4,90 av Talarforums kunder. Han är kirurg och en mycket uppskattad föreläsare. Hans ämnen är bemötande, värderingar, etik och krishantering. Eller annorlunda uttryckt: Isberget – så lite vi vet, så snabbt vi dömer. Förväntningar och behov – kan vi påverka dem? Kompetens och bemötande - hur hänger de ihop? Värderingar – attityder - beteenden – hur hänger allt detta ihop?

Emmanuel Ezra talar om att livet är en lång rad möten. Vi möter människor privat och i våra yrkesroller. Hur får vi till det goda mötet? En patient med obotlig cancer eller en med halsfluss, en aggressiv elev eller en arbetssökande, hur möter vi dem? I skolan, på banken, på arbetsförmedlingen, i kommunen och hemma på gatan pågår ständigt möten människor emellan. Har du funderat på hur ditt sätt att bemöta andra påverkar och formar dig? Inte? Det borde du.

Han är inte bara en mycket efterfrågad föreläsare, nu har han även debuterat som författare. I "Det goda mötet" skriver Emmanuel Ezra om hur vi bemöter våra medmänniskor, professionellt och privat. Och vad det är som gör att ett möte blir lyckat eller mindre lyckat. Emmanuel Ezra är en mycket tankeväckande och inspirerande föreläsare som passar för alla som någon gång möter andra människor.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta