Jenny Hagman

Jenny Hagman

Fokus, långsiktighet och välmående

Vad näringslivet kan lära av idrotten och tvärtom.

Hon var en av huvudtränarna i Svensk Golf mellan 2005-2009 och skrev då både träningsartiklar och spelade in träningsfilmer för tidningen och på golf.se. Hon kommer under 2017 att synas igen som en av tidningens profiler. Hon har jobbat som säljare, marknadschef och operativ VD i flera år och idag kombinerar hon sina erfarenheter till att coacha individer och företag inom personlig utveckling, träning och ledarskap.

Jenny föreläser inom områdena träning, entreprenörskap, ledarskap, och mental träning. Sedan april 2016 är Jenny certifierad Medicinsk Yoga instruktör och kan därmed lägga till en del i sin verksamhet som bygger på att hjälpa hennes elever och kunder att utvecklas och må bra på vägen. Jenny är idag ambassadör för Peak Performance och Callaway och är en av United Influencers profiler. Jenny äger och driver en podcast - Idrott- och ledarskapspodden som jag startade 2016. Intervjuar här idrotts- och ledarprofiler med fokus på mental styrka.

Jennys första träningsbok är planerad att släppas i mars 2018, en träningsbok för golfare med fokus på teknik, fysisk och mental träning.

Jenny startade Hagman Golf 1997 och idag heter företaget Hagman Golf & Consulting. Jenny har en fil. mag ifrån Handelshögskolan i Göteborg och en bachelor of Science i ekonomi ifrån college i USA. Jenny har varit spelande golfproffs och är PGA licensierad golftränare samt PT. Hon har gått flera coachutbildningar.

Pressbilder

Jenny Hagman

Jenny Hagman

Ledarskap

Friskvård & Träning

Entreprenörskap

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2