Caroline Mohr

Lyckas hantera tuffa utmaningar

Vill ni bidra till att skapa en arbetsplats där era medarbetare får växa & känna att ansvar är stärkande?

I Caroline Larssons energi-fyllda föreläsningar lyckas hon förmedla tuffa utmaningar i bagaget med lätthet genom att fokusera på vikten av glädje, passion och mental inställning. Hon lyckas få åhörarna att vakna upp & reflektera över sin egen glädje, motivation och ansvar.

Caroline Larsson arbetar som inspirations föreläsare sedan sex år tillbaka, Allianz Brand Ambassadör sedan 2017 och är även före detta golfproffs. Hon har vunnit både EM & VM i handigolf och är idag en efterfrågad föreläsare som reser världen över för att tala för både stora och små företag. Priser & medaljer i all ära, men det är inte det som föreläsningarna handlar om - de handlar om hur du lyckas hantera tuffa utmaningar genom att spela det mentala spelet rätt, motivera dig själv & våga omfamna det som också känns svårt.

Caroline har utbildat sig inom NLP och använder den kunskapen tillsammans med livserfarenheter när hon föreläser. Hon har erfarenheter i att hantera chock genom att själv ha överlevt en naturkatastrof, att spela golf på proffsnivå och hantera mentalt pressande situationer och att agera samt förbereda sig för stora förändringar efter att hon själv överlevt cancer. I hennes energi-fyllda föreläsningar lyckas hon förmedla tuffa utmaningar i bagaget med lätthet genom att fokusera på vikten av glädje, passion och mental inställning. Hon lyckas få åhörarna att vakna upp & reflektera över sin egen glädje, motivation och ansvar.

Caroline föreläser både på svenska & engelska och erbjuder två olika inspirerande föreläsningar:

2.0 Going Pro
- Konsten att resa från amatör till proffs


Mental träning, ansvar, tillit och medkänsla är byggstenar som behövs för att Go pro, i min föreläsning tar jag er med genom dem alla. En pressande situation kräver både bra tankar och tillit, när vi tvekar börjar pulsen att slå och huvudvärken av tvivel blir påtaglig. Det är då du önskar att du har verktyg som gör dig fullt utrustad att hantera utmaningen & samtidigt förstå att den sårbarhet & nyfikenhet du känner är dina mest kraftfulla verktyg till att lyckas.

Personer som lyckas med det har mental tuffhet, och det finns möjligheter att ta sig dit.

Genom inspirerande exempel föreläser jag och ger åhörarna motivation till att vilja skapa sina egna framgångs-recept för att kunna bygga en grym mental tuffhet. Tackla det som är uppenbart utmanande & våga omfamna de känslor som är svåra för att få mer närvaro, tillit och motivation. Att välja ett nyfiket förhållningssätt kan vara skillnaden till att Go Pro eller spela livet som amatör!

Den här föreläsningen passar alla företag och organisationer som vill skapa bättre förutsättningar för sin organisation att lyckas.

Vill ni bidra till att skapa en arbetsplats där era medarbetare får växa & känna att ansvar är stärkande? Då är det här rätt föreläsning för er.

1.0 Enastående
- Föreläsningen om motivation, mål & perspektiv


Vilka drömmar har du?

Föredraget handlar om att upptäcka vilka drömmar som finns hos dig och om vilka drömmar du har förträngt men fortfarande längtar efter. Caroline talar i föreläsningen om hur viktigt det är att sätta mål som känns meningsfulla, att ha ett starkt team runt omkring sig och även hur vi kan använda perspektiv till att få kraft.

Vad är det som verkligen motiverar dig? Och hur kan du använda det för att inte bara ha sug för tillfället utan integrera receptet så att du kan känna dig motiverad över tid?

Utifrån egna livserfarenheter talar Caroline om hur målsättning, drivkraft och lagarbete med empati kan göra skillnad för att kunna klara en tuff utmaning, göra en comeback och även om tomheten vi kan uppleva efter uppfyllda mål. Hennes egen resa från att vara golfproffs till att överleva cancer och om vilka strategier och planering hon själv använde sig utav för att bemästra en stor förändring ligger till grund för den här inspirationsföreläsningen. Caroline använder även kunskap från mental träning och NLP.

Pressbilder

Podcasts

Enastående förändring

Caroline Mohr

Liknande profiler

Utbildare

Sportprofiler som föreläser

Utbildare som är sportprofiler