Hem > Personligheter > Gunnel Ryner

Gunnel Ryner

Styrkebaserad utveckling

Låt dig inspireras av Gunnel Ryner som med massor av positiv energi, humor och passion föreläser om vinsterna med att bygga på framgångar och styrkor istället för att leta problem och svagheter.

Gunnel är beteendevetare och organisationskonsult och brinner för styrkebaserad utveckling. Hon menar att hela vår kultur präglas av ett överdrivet fokus på det som inte fungerar. Men om vi bara ägnar oss åt att åtgärda fel och brister kommer vi bara till noll, icke-problem. Dessutom riskerar vi att skapa en negativ atmosfär som får människor att tappa glädjen och motivationen.

Vill ni istället ha en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, engagemang, inspiration och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Då krävs ett helt annat fokus, där ni tar vara på och bygger vidare på era styrkor och allt ni redan gör bra. Baserat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap ger Gunnel Ryner er verktygen ni behöver för att starta en positiv revolution – i livet och på jobbet!

Gunnel har en bred yrkeserfarenhet som personalchef, kontorschef, projektledare, organisationskonsult, utbildare och coach. Med sin gedigna kompetens, smittande entusiasm och positiva energi har hon inspirerat tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra. Gunnel är också författare till boken Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!.

Gunnels föreläsningar om styrkebaserad utveckling riktar sig till alla i organisationen, såväl medarbetare som chefer, och kan skräddarsys för att passa kundens behov. Gunnel är van att föreläsa på både svenska och engelska.

Föreläsningen kan med fördel kombineras med en workshop baserad på metoden Appreciative Inquiry (Uppskattande undersökning), där ni utforskar era egna goda exempel och framgångsfaktorer och hittar sätt att bygga vidare på dem. Workshopen kan genomföras i både små och stora grupper (upp till ett par hundra deltagare) och brukar resultera i en härligt positiv stämning, stolthet och engagemang hos deltagarna och en mängd kreativa idéer för hur man tillsammans kan utveckla verksamheten vidare.

"Inspirationsföreläsningen med Gunnel är en av de bästa jag tagit del av. Gunnel är jordnära, smakfull och personlig i sitt framträdande och kan med humor förmedla klockrena sanningar som landade väldigt väl i vår organisation. Utöver att ge inspiration och glädjefyllda skratt så fick vi också några enkla verktyg att applicera i vår vardag. Vi har påbörjat vår positiva revolution!" /Katarina Thörnros, Regionchef på LRF Konsult

"Vill bara skicka en STORT TACK för din fantastiska föreläsning hos oss på The Body Shop! DU var mycket uppskattad och vi har startat en riktig positiv revolution i hela min region! Vi har hamnat i en jättehärlig FLOW som märks både bland medarbetarna men också i siffrorna! Tusen tack!!!" /Carina Rosenblad, District Sales Manager, The Body Shop

Lyssna gärna på ett smakprov

Start a positive revolution

0:00
5.:17

Starta en positiv revolution

0:00
5.:07

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta