Hem > Personligheter > Yamina Enedahl

Yamina Enedahl

Världsrekord i fridykning - och mental träning

Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning och licensierad mental tränare med mer än tio års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare. Yamina pratar om ämnen som prestation, motivation, ledarskap.

Publiken får följa med på vindlande resor genom skratt, spänning, motgångar och medgångar och Yamina Enedahl bjuder frikostigt på sig själv. Hon utmanar traditionella prestationsmyter och höjer blicken mot samarbete, lyhördhet och inre glädje. Undervattensvärlden är mystisk, vacker och spännande –liksom de bilder hon visar. Yaminas föreläsningar inspirerar lyssnarna till att spränga sina egna gränser och utmanar gamla föreställningar kring hur man når mål och presterar på topp. Ingen lämnar rummet utan att börja reflektera över sig själv!

Yamina hittade fridykningssporten genom ett fantastiskt möte med en gigantisk manta (=världens största rocka) i Indonesien. Under sina studier vid Skandinaviska Ledarhögskolan, utvecklade hon en prestationskultur och inre ledarskapsprinciper som skulle leda henne fram till Sveriges första världsrekord i fridykning och året där på ta DIF/Älvsjö till SM guld. Under sitt yrkesverksamma liv har Yamina fortsatt att utvidga och utveckla sina perspektiv för ledare och organisationer i privat såsom offentlig sektor, "Mitt mål är att kunna inspirera och utveckla alla!", säger Yamina, "Och det gäller också de grupper jag träffar i rollen som föreläsare." Med hjälp av Lean management, har Yamina utvecklat fem olika arbetsmarknadsprogram och startat upp två nya kontor, från grunden.

Som föreläsare jobbar Yamina i nära samarbete med beställaren för att säkerställa att hon möter publiken rätt och hittar rätt i den mäng anekdoter och kunskaper hon samlat genom de olika miljöer hon befunnit sig i under åren. Yaminas föreläsningar är fyllda av mellanmänskliga situationer och händelser som alla kan känna igen sig i.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta