Yamina Enedahl

Yamina Enedahl

Människan i centrum och skapar konferenser som leder till mål

Det gör hon genom att jobba med intellektuell auditiv och visuell höjd och kombinera moderatorn, talaren, ledaren, nörden, organisationskonsulten, coachen och musikern inom sig.

Hennes egen bakgrund sträcker sig alltifrån idrottskarriär på internationell nivå, till barn med neuropsykologiska funktionsnedsättningar/superpowers, till ledarskap inom näringslivet och större samarbets- och förändringsprojekt

Moderatorn

Yamina är moderatorn som sätter människan i centrum och driver mot mål. Hon tycker lika mycket om att dyka ned i havet som att dyka in i olika ämnen. Hon har både bredd, djup och en förmåga att leda dialogen mot konferensens syfte och mål. Med sin positiva karisma och behagliga röst skapar Yamina en skön stämning omkring sig samtidigt som hennes skarpa frågor tar dialogen till nästa nivå. Yamina gillar att jobba nära uppdragsgivarna och föreläsarna, i syfte att skapa en så bra helhetsupplevelse som möjligt.

Föreläsaren

Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, föreläsare, och licensierad mental tränare med mer än femton års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare på olika nivåer och i alla samhällsgrupper. Yamina pratar om ämnen som prestation, motivation, innovation och ledarskap och hur man sätter mål och skapar prestationsmiljöer så att varje individ hittar sin fulla kraft. Publiken får följa med på vindlande resor genom skratt, spänning, motgångar och medgångar.

Yamina bjuder frikostigt på sig själv. Hon utmanar traditionella prestationsmyter och höjer blicken mot samarbete, lyhördhet och glädje. Undervattensvärlden är mystisk, vacker och spännande – liksom de bilder hon visar. Lyssnarna inspireras till att spränga sina egna gränser och utmanar gamla föreställningar kring hur man når mål och presterar på topp. Ingen lämnar rummet utan att börja reflektera - och agera bättre!

Exempel på föreläsningar;

• Tre prestationsmyter
• Inre ledarskap för yttre framgång
• Sänk kraven – prestera bättre
• Ett sista andetag - vad fridykning kan lära ledare
• SMARTa mål på nytt sätt
• Lära för vinna
• Tre ledarskapsprinciper för kreativitet och innovation

Video

Pressbilder

Yamina Enedahl

Yamina Enedahl

Personlig utveckling

Ledarskap

Målsättning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2