Hem > Personligheter > Beate Bjelke

Beate Bjelke

Hittar potentialen i människor och organisationer

Beate Bjelke talar om effektivitet – personlig effektivitet, ledarskaps effektivitet och kommunikations effektivitet. Finns det något nytt att höra om det?

Ja, absolut – eftersom arbetets villkor förändras med nya arbetsplatser, nya kollegor, nya arbetssätt, förväntningar och app’ar. Och även om man behärskar effektivitetens ABC, så finns det nya grepp, säger hon. Målet är alltid att åhörarna känner att de hittar potential i sig själv när de lyssnar.

Hon kallar sig "företagspedagog" – eftersom arbetsplatsen är en så viktig arena för lärande. Det vill säga att hon inspirerar som utbildare, talare, facilitator och coach. Hon driver sitt eget konsultbolag där kunderna är allt från stora, internationella koncerner till enskilda individ. Hon startade sin karriär som konsult och utbildare hos TMI – Time Manager International i Danmark där hon höll den så kallade "charmkursen" och även utbildade andra konsulter i den. Och innan dess hos Hartmark-IRAS i Norge.

Beate har en fil. kand. från Oslo Universitet i religionshistoria, pedagogik och engelska. Hon föreläser även på både norska och engelska. Hennes föredrag handlar om personlig effektivitet – hur man får tiden att räcka till – om ledarskaps effektivitet och kommunikations effektivitet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta