Hem > Personligheter > Thomas Kahn

Thomas Kahn

Attraktiva målbilder skapar bränsle och framgång

Thomas Kahns fokus är att skapa team med framgångsrika resultat genom att stärka ledarskapet, kommunikationen och samarbetet. Det kan handla om arbetsgrupper, ledningsgrupper, säljorganisationer eller enskilda individer.

Thomas Kahn är föreläsare, utbildare, förändringskonsult, moderator och har även skrivit boken "Bli ditt bästa jag". Han föreläser bland annat om ledarskap, motivation, framgångsrika team, målbilder, kommunikation, och förändring. Under sina föreläsningar väver Thomas skickligt ihop exempel från näringslivet och idrotten. Hans insatser präglas av praktisk nytta kombinerad med ett aktivt deltagande/övningar för att deltagarna ska få med sig ett bestående resultat, samtidigt som de har roligt! Thomas har några grundteman som han varierar efter deltagarnas önskemål och beroende på om det är ett kortare eller längre evenemang.

Hans föreläsningar präglas av energi, humor och en målande berättarstil fylld av metaforer och exempel som är direkt tillämpbara i din vardag. Räkna med att du som deltagare får tänja på gränserna för din egen prestationsförmåga när du lär in nya kunskaper.

Thomas Kahn har en lång bakgrund inom försäljning och erfarenheter av att vara chef, bl a som försäljningschef på Apple Computer i Sverige. Han är utbildad och certifierad i NLP av några av Sveriges och världens bästa coacher. Han coachar och utbildar idag främst chefer och ledningsgrupper samt hjälper till att få hela arbetsgrupper att prestera bättre genom ökad motivation. Han är även aktiv som mental rådgivare åt elitsatsande idrottsmän och lag. Thomas Kahn kan föreläsa på svenska och engelska.

Lyssna gärna på ett smakprov

Nå dina mål

0:00
2.:02

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta