Atle Johansen & Lilian Arturén

Atle Johansen & Lilian Arturén

Tillsammans mot målet och vägen till att älska livet

Är det någon som kan motivera en grupp till nya krafttag och stordåd är det Lilian Arturén & Atle Johansen. De tar glädjen på allvar och menar attarbetsglädje och trivsel är en ren investering och dessutom avgörande för framtidens företag.

Lilian Arturén & Atle Johansen har arbetat i många år med frågor om kommunikation och arbetsglädje, men på varsitt håll i varsin bransch. Atle som föreläsare och coach, Lilian som chef och egen företagare i modebranschen. De har från två håll kommit fram till samma slutsats: Att ha motiverad och engagerad personal är en framgångsnyckel.

Lilian & Atle är två kreativa coacher och inspiratörer som på ett fantastiskt sätt föreläser om hur man skapar en "Vi tillsammans känsla" och samtidigt har kul.

Om föreläsningen Tillsammans mot målet
Atle & Lilian pratar om knepen som lyfter medarbetare och skapar glädje och fokus på arbetsplatsen. På temat "inspiration för alla" fokuserar de på hur man skapar extremt bra service och vad som gör oss unika och attraktiva för våra kunder.

Ur agendan:
• Vad kännetecknar ett framgångsrikt team?
• Olikheter, ett företags styrka!
• Vikten av beröm
• Balans i livet – för att kunna ge bästa service
• Säg JA till livet

Om föreläsningen Livspusslet och vägen till att älska livet
Hur får man ihop det stora livspusslet samtidigt som man skall må bra? Ingen annan kan leva ditt liv eller tala om för dig vad du mår bäst av så säg inte JA när hela kroppen skriker NEJ. Vi skall vara kärleksfulla och engagerade föräldrar, fantastiska älskare, vältränade, snygga och lyckliga - hur fasen gör man? Din personlighet och ditt agerande smittar av sig och hur hänger det ihop med skratt, glädje och lust?

Lilian & Atle har inte svaren på alla pusselfrågor, men tillsammans lyfter de frågorna som vi ofta ställer oss. Det är en inspirations föreläsning med frågor, humor och lust som är tänkt skall stärka dig både privat och på jobbet.

Några frågor som lyfts är:
• Livspusslet - hur fasen får man ihop det?
• Hur kan du utmana dig själv för att utvecklas och skapa den förändring du önskar?
• Vad kan du gör idag som gör dig eller dina medmänniskor bättre?
• Hur kan du hjälpa andra att bekräfta dig?
• Vågar du få det du längtar efter?

Atles & Lilians erfarenheter
Lilian är en kreativ norrlänning som arbetat inom modebranschen i hela sitt liv med världen som sitt arbetsfält. Både som egen företagare och i olika chefspositioner för flera svenska varumärken med stor erfarenhet av organisationsfrågor och ledarskap. Lilians livsresa är en fascinerande berättelse och om hur man utmanar sina rädslor, följer sina drömmar och skapar sig ett balanserat liv.

Atle är en norskfödd inspiratör och föreläsare inom temat inspiration och motivation. Han är också leg.terapeut och coach och har i många år arbetat med näringslivet, föreningslivet och den offentliga sektorn på temat arbetsglädje. Atle blev utsedd som årets inspiratör 2012

Atle Johansen & Lilian Arturén

Atle Johansen & Lilian Arturén

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2