Mårten Nylén

Mårten Nylén

TV-tränaren och mannen bakom resultaten - Våga, vilja, förändra

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare och hälsoutvecklare. Han är även en inspirerande talare och utbildare inom motivation, hälsa och träning.

Mårten har en lång idrottsbakgrund med över 25 års erfarenhet av sport och träning och med hjärtat inom "kampkonst" i vilket han coachat inte mindre än fem världsmästare. Han är för tillfället verksam i Stockholm, men bokas även ofta internationellt. Som huvudtränare i TV produktionen Biggest Loser Sverige är hans extrema viktresultat bland de bästa i världen.

Att skapa för att sedan hålla BALANS i sin vardag och i sig själv är en förutsättning för bästa resultat. En grundlig kartläggning utförs för att kunna fastställa varje klients individuella förutsättningar och utgångsläge för att sedan sätta upp mål och delmål efter kundens önskemål. Mårten arbetar efter sin egen teori "Balansbordet" där helheten ligger som grund för bästa möjliga resultat. Det viktiga är att förstå att det finns lösningar och alternativ till all problematik.

Han är även verksam som personlig tränare och har bland annat coachat svenska personligheter som Petter, Joel Kinnaman, Bingo Rimer, Jessica Almenäs, Gry Forssell, Isabelle Halling, Neneh Cherry, Gabriel Forss, Josephine Bornebusch, Sara Sommerfeldt, Gustaf Skarsgård, Putte Nelsson och Rachel Mohlin.

Mårten har jobbat några av världens största artister som till exempel Busta Rhymes, RedOne, Wyclef Jean, 50 cent, Enrique Iglesias, LMFAO och Backstreet Boys. Han anlitas även ofta som fyscoach av professionella kampsportare i världsklass och elitklubbar inom kampsport.

Mårten Nylén är ofta anlitad som föreläsare och utbildare inom hälsa och motivation. Samtliga föreläsningar utformas och anpassas specifikt efter önskemål och behov, och oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer Mårten alltid förberedd till max.
Mårtens motto är: VILL = KAN!

Pressbilder

Mårten Nylén

Mårten Nylén

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2