Tommy Ivarsson

Hitta energin när det blåser

Tommy Ivarsson är en av de mest uppskattade och hyllade sommarpratarna i radioprogrammets 60-åriga historia.

Vi lever i en värld där livet snurrar fort. Våra kunders förväntningar på oss ändras, lojaliteter flyttas, våra medarbetare ställer krav – och dessutom händer det saker i våra liv som gör att energin inte alltid räcker till. För oss som företagare handlar det om att vi måste driva och utveckla våra verksamheter, samtidigt som vi skall vara duktiga ledare. Gärna lugna, tydliga och trygga. För att inte tala om det mod vi skall vara utrustade med för att ta riskerna, i den ständiga förändring vi lever i.

Behöver din organisation ny energi? Bjud in energiknippet, serieentreprenören och företagaren Tommy Ivarsson, som byggt upp flera tillväxtbolag, både som ägare, delägare och på senare år även som affärsstrategisk rådgivare i bolag. Tommy ser klara samband mellan starka, trygga, stabila ledare och framgångsrika företag. Hans uppdrag numera är att se till att ägare, ledning och personal har rätt energinivå, att de vet vart de är på väg och skapa strukturen för att nå dit.

Tommy blev känd för en bredare publik sommaren 2017, då han valdes till Lyssnarnas Sommarvärd i Sommar i P1. Programmet sändes den 19 juli och där berättade han om hur han hanterat sitt energidränage i samband med sin sons sjukdom. Om hur han den hårda vägen blev tvungen att kombinera sitt företagande med en ytterst svår privat situation. Programmet fick ett stort genomslag, inte minst bland män mitt i livet.

Lyssna på Tommy Ivarsson

Hitta energin när det blåser

Vill du bli inbjuden?
Tommy Ivarsson är en av de mest uppskattade och hyllade sommarpratarna i radioprogrammets 60-åriga historia. Därefter har det också blivit två vinterprat. Vi lever i en värld där livet snurrar fort. Det finns knappt utrymme för det viktiga, eller snarare det verkliga livet. Hur hanterar vi oss själva när händer det saker i våra liv och energin inte längre räcker till? Oavsett vilken roll man har i sitt yrkesliv så är man ju bara en människa. Varför är det så svårt att tillåta sig att vara just det? Kan man göra den djupaste krisen till en framgångssaga? Finns det ett genusperspektiv när det handlar om hur vi tacklar motgångar? Bjud in energiknippet, serieentreprenören och företagaren Tommy Ivarsson, som byggt upp flera tillväxtbolag, både som ägare, delägare och på senare år även som affärsstrategisk rådgivare i ägarledda bolag. Tommy ser klara samband mellan starka, trygga, stabila ledare och organisationer med framgångsrika företag. Där det också är ok att vara en människa mitt i livet. Tommy blev känd för en bredare publik sommaren 2017, då han valdes till Lyssnarnas Sommarvärd i Sommar i P1. Programmet sändes den 19 juli och där berättade han om hur han hanterat sitt energidränage i samband med sin sons sjukdom. Om hur han den hårda vägen blev tvungen att kombinera sitt företagande med en ytterst svår privat situation. Programmet fick ett stort genomslag, inte minst bland män mitt i livet. https://www.talarforum.se/speakerimage/tommy.ivarsson/1969/tommy_ivarsson.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

Tommy Ivarsson

Målsättning

Medarbetare & Team

Föreläsare som drar publik

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2