Hem > Personligheter > Malin Rapp

Malin Rapp

Har motivation och meningsfullhet ett samband?

Malin Rapp ger dig nyckeln till det mindset du behöver för att ta vara på din och omgivningens fulla potential för att må bra och prestera på lång sikt.

Världen omkring oss är komplex och förändras med en allt ökande hastighet. Samtidigt som ohälsan sprider sig i samhället har vi aldrig tidigare haft tillgång till så mycket kunskap om hur vi kan stärka människors välmående, engagemang och prestation på ett hållbart sätt. Cirka 90 procent av det vi idag vet om den mänskliga hjärnan har forskarna upptäckt de senaste 15 åren.

Forskningen visar tydligt att olika förmågor går att utveckla och lära in. Engagemang är en sådan, precis som förmågan att fatta goda beslut, hantera utmaningar och att samarbeta.

Som föreläsare brinner Malin för att slå hål på myter om vad som gör oss lyckliga. Istället presenterar hon på ett upplevelsebaserat och interaktivt sätt vad forskningen idag vet. Hon ger dig nyckeln till det mindset du behöver för att ta vara på din och omgivningens fulla potential för att må bra och prestera på lång sikt.

Malin Rapp har en akademisk utbildning inom neurovetenskap. Hon är medgrundare till Bättre Skolor och har lett satsningen "Välmående ger resultat" i Region Halland som sprider forskningsresultat inom skolvärlden. Som medgrundare i Growing Minds kan vi även se Malin i de onlineföreläsningar för föräldrar som spridits till en miljonpublik via sociala medier.

Kuriosa om Malin är att hon haft en karriär inom extremsporter och är före detta landslagsåkare i wakebord och världsmästare i extremsporten snowkite.

Vad säger andra? Malins föreläsningar har varit högt uppskattade både inom näringslivet och skolväsendet, bland annat H&M, Volvo, 3, Coop, SPP och många skolor bl a i Region Halland.

"Perspektivet är fantastiskt med kopplingen mellan välmående och resultat. Malin Rapp är en fantastisk person som skapar Halleluja stämning bland personalen."

Stefan Blessenius, Rektor Våxtorpsskolan

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta