Blossom Tainton

Blossom Tainton

Bli expert på dig själv (och upptäck kraften)

Vad är hälsa? Måste vi träna och leva på groddar för att må bra? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa och vara till mest nytta för vår omgivning? Kraften finns redan i oss, men hur väcker vi den?

Blossom är en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Hon har pushat tränat och coachat unga som gamla, kända som okända. Det stora genombrottet kom med hälsoprogrammet "Toppform" i SVT där Blossom var programledare och coach i samtliga 6 säsonger. Idag föreläser hon land och rike runt. Skriver böcker, producerar träningsfilmer och coachar i tidningen Topphälsa. Hon har varit träningsexpert och svarat på lyssnarfrågor i Mix Megapol och har drivit eget magasin i eget namn i två års tid. Hon har varit "ansikte" för Alltförhälsan-mässan under tre år och har ett samarbete med Springtime Travel som anordnar Training camps till diverse resmål. Blossom är även träningsexpert åt Viktväktarna och ambassadör för VårRuset och SOS-barnbyar.

Det går att öka sin energi och kapacitet men då måste man ställa sig följande frågor; Vet du vad just DU och DIN kropp behöver? Är du rätt rustad? Har du de rätta verktygen? Är du överhuvudtaget intresserad av hur du fungerar? Om inte, tror du att någon annan bryr sig???!

Det handlar om balans mellan de fyra hörnstenarna.

Sömn – Relation – Kost – Motion

Vad är motivation? Går det att hitta, få? Köpa kanske? Att arbeta MED och inte MOT sig själv – hur gör man?

HÄLSA= LIV
Livet är föränderligt, så också vår hälsa. Ingen kan vara på topp jämt men vi kan alltid vara vårt bästa I den situation som råder. Det är upp till var och en att välja hur man vill leva sitt liv. Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!

Blossom Tainton-Lindquist artist, personlig tränare och fitnesskonsult.

En kvinna i livets högsommar! Har (på gott och ont) kombinerat familj och karriär i 25 år . Kallas av många för mångsysslare och levnadskonstnär. Hur hinner hon med allt? Hur håller hon sig i form? De är de ständigt återkommande frågorna hon får.

Hon har varit verksam som artist I snart 40 år och som tränare i 25år. Hon har varit programledare och träningsrådgivare i tv-serien" Toppform" samt kommit ut med böckerna "Ny kraft med Blossom" och "I topptrim på 12 veckor med Blossom". Blossom har även gjort ett antal träningsfilmer. Träningen har betytt mycket för henne på många olika sätt. Ta del av hennes erfarenheter och få tips och råd till DIN personliga toppform, på ett underhållande och inspirerande sätt.

Pressbilder

Blossom Tainton

Blossom Tainton

Hälsocoach

Fotograf: Kristian Pohl

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2