Hem > Personligheter > Tomas Gustafson

Tomas Gustafson

Inspirerande idrottslegend

Tomas Gustafson är Sveriges mest framgångsrike skridskoåkare genom alla tider. Han har bland annat tre OS-guld på meritlistan. Bakom framgången låg mycket hård träning ofta med lite annorlunda metoder.

Tomas Gustafson har under mer än femton års tid arbetat med att stimulera ledare och medarbetare i arbetslivet. Hans idrottsliga bakgrund har gett honom en fantastisk grund att arbeta med individer och grupper som befinner sig i olika situationer.

Ledarskapets betydelse och funktion har också blivit allt tydligare med tiden. Givna förutsättningar står inte alltid i relation till förväntade prestationer. Tomas Gustafsons uppgift är att tillföra positiv energi till arbetslivets processer och få individerna att på egen hand eller som grupp att upptäcka sin egen möjlighet att påverka handlingsförloppet.

Ett föredrag kan vara en stimulans i ett givet sammanhang. En väl planerad process är en bra investering. Tomas gör skillnad och hjälper er att lägga grund till ett positivt samt långsiktigt bärande arbete.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta