Hem > Personligheter > Angela Ahola

Angela Ahola

Skulle du köpa dig själv?

Angela Ahola är doktor i psykologi och föreläser om första- och andra intrycket, inflytande, kommunikationstrender och brandingens psykologi

Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra?

Angela är doktor i psykologi och specialiserad på socialpsykologi. Angela föreläser om vad som ligger bakom det första intrycket, varför vi gillar och litar på vissa personer, vad som får oss att känna oss trygga med en organisation och varför vi väljer just den ena och inte den andra produkten. I sina föreläsningar visar hon hur människan fungerar och reagerar på intryck. Angela lär dig det som avgör - för att konkurrenssäkra dig, din produkt, organisation och varumärke.

Det är en humor- och energifylld föreläsning med många aha-upplevelser om några av våra mest underskattade framgångsprinciper. En föreläsning där neuropsykologi och socialpsykologi flätas samman med dagens kommunikationstrender, sociala mediabeteende, reklam- och köpbeteendeforskning.

Det är dags att ta fram en framtidsorganisation - ta första steget!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta