Marcus Gustavsson
Fotograf: David Lagerlöf

Marcus Gustavsson

En föreläsning som gör skillnad

Marcus Gustavsson är föreläsaren med människan i fokus. Med hans breda kunskaper och stora bank med erfarenheter ger Marcus inspiration till hur man går från teori till att verkligen göra skillnad i praktiken.

Marcus har en examen i pedagogik och didaktik och har också läst ledarskap, arbetsrätt, arbetsmiljörätt, offentlig förvaltning och retorik. Han har under många år arbetat som chef inom äldreomsorgen och älskar uppdraget att få bidra till människors välbefinnande och medarbetares utveckling. Han har haft flera ledande positioner inom fackföreningsrörelsen och inom ideella organisationer, som Vision, TCO, West Pride och Göteborgs stads råd för den nationella minoriteten romer.

Hans engagemang präglas av att han brinner för alla människors rätt att få vara sig själva och bli respekterade för det. Han har alltid kämpat mot sexism, rasism, homofobi, transfobi, ålderism, mobbning och annan dumhet. Under 20 år har Marcus arbetat med att höja kunskapen om våld i nära relationer och om hur man kan stötta våldsutsatta. Hans arbete med inkludering och utveckling av medarbetare och ledarskap baseras i en passionerad tro på att alla människor har rätt att vara som de är, att de ska bli respekterade för det – och att det i slutändan gynnar alla.

Marcus föreläsningar, kurser och utbildningar präglas av fakta, forskning, humor och mycket hjärta. Han utför sina uppdrag på plats eller digitalt utifrån uppdragsgivarens önskemål. Med honom får du en engagerad samarbetspartner som skräddarsyr upplägget efter din organisations behov. Han delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och även av sig själv som person. När publiken lämnar Marcus föreläsningar gör de det inspirerade till att förändras.

Pressbilder

Marcus Gustavsson

Marcus Gustavsson

Äldreomsorgschef

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2