Pasi Salonen

Pasi Salonen

Vinnarkultur är en lagsport – hur bygger vi ett vinnande team?

Pasi Salonen är inspirationsföreläsare med fokus på förändring och framgångsnycklar inom arbetsliv, fritid och hälsa. Med en otrolig energi levererar han sitt budskap med humor, värme och eftertänksamhet.

De allra flesta av oss vet att laget är större än jaget och att ensam sällan är särskilt stark. Företagens utmaning med att bygga ett lag av medarbetare som fungerar riktigt bra tillsammans, lyfter individer och ger varandra förutsättningarna att nå framgång, kallas vinnarkultur. Det fungerar precis likadant inom idrotten.

Med humor och mycket energi ger Pasi liknelser och jämförelser från sitt eget elitidrottande, samt tipsar om hur du börjar bygga en vinnarkultur i ditt företag.

Pasi har en bakgrund som elitidrottare med landslagsmeriter från 3 sporter. Han har även arbetat som resebyråchef, ägt två friskvårdsanläggningar samt drivit ett av Sveriges största träningscoachföretag. Pasi har även skrivit krönikor i flera tidningar, bland annat Runner´s World. Han föreläser även på hälsoevent eller Kick-off med hälsa och förändring som tema, då med den lite humoristiska titeln "Trött, Fet o Fyrtio"

– Mår Du bra, så påverkar du människor i Din omgivning. Det blir ringar på vattnet. I ett sådant vatten vill jag simma, - Pasi Salonen

Pressbilder

Pasi Salonen

Pasi Salonen

Elitidrottare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2