Hem > Personligheter > Magnus Hedberg

Magnus Hedberg

Föreläsare, utbildare och programledare i Lyxfällan på TV3

Magnus är utan tvekan den nya tidens föreläsare. Han blandar innovativa kunskaper med träffsäkra exempel från verkligheten som åhörarna inte kan låta bli att skratta åt.

Han är en sann inspiratör som blandar innovativa kunskaper med träffsäkra exempel, bland annat från TV3:s program Lyxfällan där han medverkat som programledare under fler säsonger än någon annan programledare.

Förutom sitt engagemang som programledare har Magnus arbetar kontinuerligt med utbildningar och föreläsningar med ledande företag i olika branscher. Magnus främsta styrka är att få folk att bli medvetna om sitt agerande och sitt beteende och utifrån detta skapa varaktig förändring och positiva resultat i sin personliga och professionella utveckling.

Magnus skönt förlösande föreläsningsstil med smittande entusiasm och total närvaro gör honom till en mycket populär och eftertraktad föreläsare. Magnus föreläser bland annat om hur du blir framgångsrik, hur du får koll på din budget och din ekonomi, hur du når dina mål och hur du når fram till människor med ditt budskap.

Magnus är även en flitigt anlitad moderator. Genom att använda sina erfarenheter från Lyxfällan skapar han en annorlunda tillställning som gör vilket evenemang som helst intressant och inspirerande. Magnus passar perfekt för såväl det lilla evenemanget som den stora årliga konferensen.

Magnus är en talare med gedigen erfarenhet från både försäljnings- och kundservicearbete och han har arbetat i ett flertal ledande befattningar i vitt skilda branscher. Magnus har även erfarenhet som programledare för TV3:s program "Lyxfällan".

Lyssna gärna på ett smakprov

Lustfylld försäljning

0:00
3.:17

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta