Titti Holmer
Fotograf: Johanna Hedborg

Titti Holmer

Lugn och effektiv på jobbet

Hon levererar alltid matnyttiga tips och evidensbaserade metoder och brinner för att svara på frågan -"Hur"?

Titti Holmer väver på ett unikt sätt samman mindfulness med positiv psykologi, stresshantering, ledarskap och effektivitet.

Titti är en av Sveriges främsta experter på mindfulness och författare till succéboken Lycka nu. Sedan 15 år tillbaka arbetar hon med företag, organisationer och privatpersoner för att hjälpa dem implementera mindfulness i sin dagliga verksamhet. Hennes rika erfarenhet av arbete med människor i förändring - volontärarbete på BRIS, samtalsterapier, kursledning, chefshandledning och utbildningar gör att hennes föreläsningar fungerar i många olika sammanhang. Med värme och engagemang bjuder hon på upplevelser från sitt eget liv liksom från de många människor som hon mött och hjälpt.

Titti Holmer beskrivs ofta som strukturerad, inkännande och nyfiken. Hennes närvaro och lyhördhet för situationen får henne att nå fram till såväl en stor publik som en liten, intim grupp. Hennes föreläsningar rör både jobbet och privatlivet samt har hög igenkänningsfaktor. Med lugn, medkänsla och erfarenhet ger hon konkret och tydlig kunskap som vägleder människor och organisationer till ett rikare, lugnare och mer effektivt liv.

Om föreläsningen Lugn och effektiv på jobbet;

Bli mer effektiv samtidigt som du är lugnare, gladare och mer empatisk. Få mer gjort på kortare tid, med mindre ansträngning. Låter det nästan för bra för att vara sant? Vi lever i en tid av hög press, ständigt uppkopplade, översköljda av information och distraktioner. Hur behålla fokus? Hur veta vad som är viktigt? Du kan inte springa på alla bollar, men hur ska du veta vilken du ska springa på?

Det handlar om mindfulness, en form av mental träning med vetenskaplig evidens. Så lite som tio minuters meditation om dagen har visat sig omforma vår hjärna så att vi kan styra vårt beteende, hantera oro och grubblerier, minska irritation och bli mer inkännande. Mindfulness innebär ett förhållningssätt som hjälper dig behålla fokus och förändrar ditt sätt att förhålla dig till stress. Det gör att arbetet blir roligare, mer meningsfullt och mer kreativt. En inspirerande föreläsning om hur du skapar balans i livet, lär dig sätta gränser och avgöra vad som är viktigt.

I slutet av föreläsningen får du även verktygen för att gå från ord till handling och komma igång med fokusträningen redan idag.

Pressbilder

Titti Holmer

Titti Holmer

Leg. Psykolog

Fotograf: Johanna Hedborg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2