Mi Ridell

Kroppen ljuger aldrig - Konsten att tala kroppsspråk

När du bokar Mi så får du "extra allt"! Bokar du henne som konferencier får du en sångerska på köpet om du vill och om det passar. Bokar du henne som moderator, inspirerar hon er i ämnet kroppsspråk.

Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Men det är inte alltid lätt att tolka alla de signaler som våra kroppar förmedlar. Kroppsspråket är ett språk som vi alla talar men som endast ett fåtal egentligen förstår, kanske är det så att vi idag, när den mesta kommunikationen sker elektroniskt, helt är på väg att tappa förmågan att uppfatta kroppsspråket.

Mi Ridell guidar dig i konsten att tolka andra människors kroppsspråk, att själv uttrycka dig och att lära dig den ädla konsten att lyssna. Vetenskapliga fakta, underhållande historier, tips, knep och exempel guidar dig i en mängd olika situationer: jobbintervjuer, första träffen, mingelpartyn, stressiga situationer, hotfulla lägen, föräldra-barnsamtal, kommunikation med kärlekspartnern och mycket mer.

Mi Ridell har stått på teaterscenen och medverkat i ett flertal TV-produktioner och filmer sedan 1991. Idag föreläser hon och ger utbildningar inom kroppsspråk och presentationsteknik.

2014-2015 utbildade sig Mi Ridell hos den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro inom icke-verbal kommunikation. Hon har även skrivit boken "Kroppen ljuger aldrig - Konsten att tala kroppsspråk" ihop med polisen Lucas Bruhn.

Mi Ridell föreläser om ditt kroppsspråk i affärsrelationer, så blir du en bättre kommunikatör, presentationsteknik, om konsten att tala inför publik, service i världsklass, mindfulness och mental träning. En annan mycket populär aktivitet är "100% körglädje" där alla, oavsett förkunskaper, sjunger i kör tillsammans. Mi styr er med varsam hand genom takter, toner, sånger och enklare stämmor. Ingen prestation - bara glädje!

Mi var nominerad till Årets talare 2016 – Moderator.

Pressbilder

Mi Ridell

Liknande profiler

Konferencier som utbildar

Aktivitetsledare