Hem > Personligheter > Anna Bellman

Anna Bellman

Expert på kommunikation

Anna Bellman är moderatorn som med humor, värme och skarpa frågor gör så att mötet blir ett tillfälle där människor engageras, fascineras och berörs.

Med en förmåga att kombinera intervjuteknik med snabba kommentarer är Anna Bellman en uppskattad moderator och konferencier. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat. Genom sin affärskunskap och erfarenhet av möteskommunikation, kan Anna planera och kreera effektiva konferenser och möten, med intressanta talare, koncept och aktiviteter – alltid med fokus att budskapet ska nå fram.

Anna har bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete både strategiskt och operativt. Hon började som journalist inom radio och tv och arbetade bland annat som nyhetsupp- läsare på TV4:as lokala stationer i Jönköping och Luleå. Hon har under flera år ansvarat för den totala marknadskommunikationen för Capgemini Sverige, som marknads- och kommunikationsdirektör. Under åren på Capgemini var Anna ansvarig för flera konferenser, både innehållsmässigt och som moderator.

Exempel på föreläsningar

Den ofrivillige säljaren
Du är expert på det du gör, men hur får du andra att köpa dina idéer, tjänster eller produkter? Genom att få andra att gilla dig har du kommit långt i att övertyga dem om att det du erbjuder är det de behöver.

En föreläsning som ger konkreta råd om hur du kan bli mer trovärdig och övertygande, genom att vässa din paketering, din presentation och din personliga kommunikation.

Briljera när du ska presentera – inspiration på konferensen
Håller du ofta presentationer men inser att de kan bli bättre? Oavsett om du ska hålla ett möte, en säljpitch eller en stor dragning finns det en del grundläggande delar som gör att du med lite träning kommer att glänsa och övertyga. Anna Bellman ger inspiration men framför allt konkreta tips och motivation till att göra det lilla extra som krävs för att kunna briljera när du ska presentera.

Släpp retoriken - fokusera på publiken
Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på - och vissa saker att sluta med.

Släpp retoriken - fokusera på publiken är en föreläsning som utmanar dig att byta fokus från dig själv till den du vill nå. En del av innehållet: Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder?

Så får du med dig dina medarbetare
Du vill förändra, du vet vart ni ska, men hur får du med dig dina medarbetare på tåget? Som chef har du ett stort ansvar, en stor utmaning men också ett stort privilegium i att leda dina medarbetare rätt. Mycket handlar om hur du kommunicerar det du vill ska bli gjort.

Innehåll:
• Hur du förklarar förändringen på ett sätt så att det inte finns något "varför då?" utan snarare ett "yes, det gör vi!"
• När du tycker att du har informerat – kan du inte göra mer då?
• Tänk inte medarbetare – tänk medansvariga.
• Hur du fortsätter att kommunicera och motivera.

"Anna Bellman föreläser kunnigt, underhållande och inspirerande om det första intryckets betydelse. Hon varvar personliga erfarenheter och reflektioner med konkreta tips och råd. Att det första intrycket är betydelsefullt är de allra flesta av oss medvetna om, men vilka konsekvenser det kan få om vi inte har tänkt igenom vilket intryck vi vill ge i specifika situationer utan att ge avkall på våra personligheter, var något Anna uppmärksammade på ett ypperligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Anna som föreläsare. Och även som den strålande moderator hon är." - Cornelia Eneroth, Solo Business Club

"Vi anlitade Anna Bellman som föreläsare på temat "Så gör du ett gott första intryck". Jag hade hittat henne via sajten motivation.se och tänkte att hon kunde passa för oss. Det visade sig vara helt rätt! Anna var som klippt och skuren för uppdraget. Med imponerande energi och stor kunskap höll Anna en inspirerande och användbar föreläsning för våra medlemmar." - Åsa Askne, ordförande Hudiksvalls Affärskvinnor

Lyssna på Anna Bellman

Släpp retoriken - fokusera på publiken

När: Tis 13 feb, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00

Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande.
Vill du bli inbjuden?
Anmäl dig här
Namn*
Befattning*
Företag*
E-post*
Telefon*
Vilka slags möten engagerar du talare till?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta