Fredric Bohm

Fredric Bohm

Psykolog, socionom och underhållande föreläsare

Fredric Bohm talar om relationer och hur man gör för att få styrsel på sitt liv. Hur vi kan ta ansvar för det vi gör och det vi utsätts för. Och han gör det med igenkännandets humor.

Fredric Bohm är legitimerad psykolog, socionom, föreläsare, författare och stå upp komiker. Han pratar om ämnen som relationer, arbetsglädje, gruppdynamik, ledarskap, attityder, förändringar och hur man som medarbetare och människa kan ta kontroll över sin egen tillvaro. Fredric Bohm föreläser om hur vi själva kan ta ansvaret för hur vi mår och vad vi vill göra av framtiden, allt med en observationshumor som bjuder in deltagaren att följa med från AHA till AHAAAAA. Allt i högt tempo och med en koppling till det vi faktiskt vet om hur människor fungerar.

Fredric Bohm befinner sig mellan två världar. Han har en förankring i den vetenskapliga kunskap, som finns kring vad som påverkar oss människor och vårt beteende, varför vi gör de val vi gör och hur vi gör för att påverka andra i vår omgivning. Men också en vana att arbeta praktiskt med att bidra till utveckling hos individer, grupper och organisationer. Kombinationen gör honom till en föreläsare som avslappnat rör sig från det vardagliga, lättsamma till det seriösa. Kombinationen av en bakgrund som äktenskapsrådgivare och som konsult åt näringslivet ger honom en bred erfarenhet av att påverka människor i många olika miljöer. Något Fredric Bohm utnyttjar i sina föreläsningar, som tar fasta på allmänmänskliga fenomen och hur de yttrar sig i olika situationer. Fredrics föreläsningar är fyllda av praktiska exempel där alla känner igen sig och har en praktisk inriktning där deltagarna får konkreta svar på frågan: ok, vad skall jag göra i morgon?

Pressbilder

Fredric Bohm

Fredric Bohm

Leg. Psykolog

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2