Kelly Odell

Kelly Odell

Specialiserad på ledarskap och förändringsprocesser.

Kelly Odell menar att kunskap blir kompetens bara om den används för att göra nytta. Hans omfattande näringslivserfarenhet ger realism åt hans tio budord för ledare.

Kelly Odell är specialiserad på hur man arbetar med förändring och ledarskap i organisationer. Kelly är amerikan, och svensk, och är utbildad både som präst och affärsman. Han vet vad han pratar om för han har en omfattande erfarenhet av chefskap i stora globala organisationer, där han bland annat varit Sverigechef, försäljningsdirektör och Senior Vice President inom Telia Sonera och försäljningsdirektör för Volvo Personbilar i Sverige. Kelly Odells ämnen är ledarskap – tio budord för ledare, förändring och krishantering, coachning och motivation, affärsetik, förhandling – få som du vill och gör motparten lycklig samt mångfalt och kulturella skillnader i affärslivet.

Kelly Odell menar att kunskap blir kompetens först när den kan användas för att skapa någon form av nytta. Därför är det viktigt att lyssna på andras erfarenheter. Jakten på effektivitet drabbar oss alla, men då är det viktigt att inte tappa perspektiv på vår roll i organisationen. Kelly visar på konkreta åtgärder för att klara detta.

Pressbilder

Kelly Odell

Kelly Odell

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2