Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anders Lundin
Fotograf: Minna Wallin

Anders Lundin

F.d. förbundskapten i handboll - Ledare och expert på kommunikation

Anders Lundin är idrottsledaren som föreläser inspirerande om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Han har även stor erfarenhet av att facilitera förändringsprocesser och värdegrundsarbeten i näringslivet.

Anders hjälper sina uppdragsgivare att forma en kultur som både ger ökade resultat och som håller över tid. Han är pedagog, idrottsledare, elittränare och före detta förbundskapten i handboll samt expert på förändring och värderingsarbete. Hans ämnesområde är kommunikation och samarbete i alla dess former. Med en gedigen erfarenhet från lagidrotten har han kompetens att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men Anders vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen. Han vet att rätt kryddmix skapar sensation och framgång!

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat. Många jobbar med VAD, Anders jobbar med HUR och VARFÖR, genom att utmana och ställa frågor. Det är bra att planera, analysera och diskutera men HUR går ni vidare? Vad blir ert första steg i morgon? Anders hjälper er att skapa och leva processen - att gå från ord till handling! Med mogen blick hittar Anders den springande punkten, problemet eller möjligheten - för att forma en kultur som håller över tid!

Anders drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt. Vare sig det gäller organisationsutveckling, coachning eller föreläsningar är Anders syfte att skapa nöjdare kunder, medarbetare och bättre resultat! Han läser erfaret av er grupp och hittar hur ni blir starkare tillsammans. Han hittar ett framgångsrecept, kryddat och skräddarsytt för att just er organisation ska prestera på högsta nivå. Oavsett om han står på scen och inspirerar eller leder ett värdegrundsarbete, så får han alltid högsta betyg på Talarforums utvärderingar.

Pressbilder

Anders Lundin

Anders Lundin

Idrottsledare

Fotograf: Jussi Ratilainen

Krishantering

Kommunikation & Bemötande

Krishantering

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2