Anders Lundin
Fotograf: Jussi Ratilainen

Anders Lundin

F.d. förbundskapten i handboll - Ledare och expert på kommunikation

Anders Lundin är idrottsledaren som föreläser inspirerande om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Han har även stor erfarenhet av att facilitera förändringsprocesser och värdegrundsarbeten i näringslivet.

Anders hjälper sina uppdragsgivare att forma en kultur som både ger ökade resultat och som håller över tid. Han är pedagog, idrottsledare, elittränare och före detta förbundskapten i handboll samt expert på förändring och värderingsarbete. Hans ämnesområde är kommunikation och samarbete i alla dess former. Med en gedigen erfarenhet från lagidrotten har han kompetens att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men Anders vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen. Han vet att rätt kryddmix skapar sensation och framgång!

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat. Många jobbar med VAD, Anders jobbar med HUR och VARFÖR, genom att utmana och ställa frågor. Det är bra att planera, analysera och diskutera men HUR går ni vidare? Vad blir ert första steg i morgon? Anders hjälper er att skapa och leva processen - att gå från ord till handling! Med mogen blick hittar Anders den springande punkten, problemet eller möjligheten - för att forma en kultur som håller över tid!

Anders drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt. Vare sig det gäller organisationsutveckling, coachning eller föreläsningar är Anders syfte att skapa nöjdare kunder, medarbetare och bättre resultat! Han läser erfaret av er grupp och hittar hur ni blir starkare tillsammans. Han hittar ett framgångsrecept, kryddat och skräddarsytt för att just er organisation ska prestera på högsta nivå. Oavsett om han står på scen och inspirerar eller leder ett värdegrundsarbete, så får han alltid högsta betyg på Talarforums utvärderingar.

Lyssna på Anders Lundin

Att skickliggöra varandra

Vill du bli inbjuden?
Talarforum bjuder på en frukostföreläsning med den framgångsrika föreläsaren (och tidigare förbundskaptenen i handboll) Anders Lundin i konsten att göra varandra skickliga. Detta är en viktig nyckel till att skapa en framgångsrik och hållbar kultur på arbetsplatsen. I framgångsreceptet är viktiga ingredienser att vara ärliga och nyfikna; att samtala om samtalet; att prata om det som är viktigt; att vi frågar om det vi undrar; att vi bryr oss; att vi stöttar varandra; att alla stora och små handlingar sitter ihop; att vi förstår att vi missar ibland; att vi upptäcker det vi uppmärksammar och tränar på, är det som växer; att det är på riktigt. DÅ skickliggör vi varandra. https://www.talarforum.se/media/talarforum_se/img/40_21/1200x630/anders_lundin_5190.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

Anders Lundin

Anders Lundin

Idrottsledare

Fotograf: Minna Wallin

Organisation

Inspirerande utbildare

Utbildare som är sportprofiler

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2