Hem > Personligheter > Christina Stielli

Christina Stielli

Varför är inte alla andra normala som jag?

Christina Stielli är ett energiknippe som ger inspirerande och insiktsfulla föreläsningar om medarbetarskap, kommunikation och vikten av arbetslust och glädje på jobbet. Christina har blivit utsedd till Årets talare 2014 och 2015.

Christina Stielli är en flitigt anlitad föreläsare i näringslivet. Hennes föreläsning är en verklig energiinjektion som fokuserar på problemlösning och kreativitet, om hur vi kan träna på att vara glada. Det är en riktig inspirationsföreläsning som ger verktygen till att känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Enligt Christina handlar det om kommunikation, medarbetarskap, humor och att varje dag i veckan förtjänar en plan. Och framför allt; Hur viktigt det är att skratta.

Föreläsningen fokuserar på:
• Vad är egentligen arbetsglädje och hur skapar vi det nu, bums?
• Balans i förändringsarbete, hur får vi med oss alla och ska alla med?
• Medarbetarskap, vems ansvar och vad är det egentligen?

När Christina Stielli ställer sig på scenen flyger hennes föreläsningar förbi. Med skratt, stor igenkänning och mycket allvar gör hon upp med alla som tror att någonting bara händer utan att man gör någonting själv. Hon leder åhörarna fram till insikten att allt går, du kan det du vill kunna och du bestämmer själv vart du ska och hur du vill bli respekterad och bemött.

Christina är utbildad inom marknadsföring, ekonomi, projektledning, beteendevetenskap och föräldraskap. Christina drivs av hjärta och förhoppning. Hon är alltid nyfiken, tar gärna omvägar för att hitta nya perspektiv.

Christina Stielli är först med att ha blivit utsedd till Årets talare - Kvinna två år i rad, 2014 och 2015. Christina var även nominerad till Årets talare 2016 - Kvinna.

Christina Stielli har även skrivit boken Jag vill vara glad som är för dig som vill skratta mer, bli av med problem, oro och sådant som irriterar och stör. Det är en bok som är full av tips, övningar och modeller för hur du kan träna på att behålla glädjen samtidigt som du bygger en krockkudde för livets krumbukter.

"Christina, jag är så otroligt glad att jag anlitade dig. Det här var på pricken. Jag har fått fantastiskt positiv återkoppling på ditt bidrag och på dagen som helhet från medarbetarna." - Jan Amnebjer, Skatteverket

"Tack än en gång för din inspirerande föreläsning. Den var mycket uppskattad både bland hos chefer och hos övriga medarbetare. Du fick oss alla känna oss upprymda och inspirerade att i större utsträckning ta eget ansvar för våra liv – inte minst på arbetet." - Fredrik Skoglund, chefåklagare, Åklagarmyndigheten Bergslagen

"Du fick fram ditt budskap, och det vi önskade, på ett helt fantastiskt sätt. Mycket tack vare din energi och positiva framtoning, men också med det djup som kommer av egen erfarenhet." - Ann-Sofie Bramell, Swedbank

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta