Hem > Personligheter > Ari Riabacke

Ari Riabacke

Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Aris inspirerande föreläsningar har förändrat enskilda människors liv och ökat otaliga organisationers lönsamhet.

Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i en snabbt föränderlig värld, om vikten att vara sig själv och att våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet.

Hans tankeväckande, omtumlande och personliga spaningar om att "göra det man kan, med det man har, där man är" har fått många att inse att mycket mer än man tror är möjligt – om vi väljer att ta eget ansvar och går emot rädslan att misslyckas.

Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även fast ni inte är riktigt säkra. Hans föreläsningar fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens som på högsta chefsnivå. Alltid skräddarsytt, alltid anpassat utifrån situation och önskemål.

Han arbetar idag som mentor åt chefer som driver förändring och som rådgivare åt ledningsgrupper. Han är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year.

Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande och Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Han roar och berör i samma andetag och att lyssna på honom är som att se en bra film som väcker tankar för lång tid framöver - en film som har förändrat enskilda människors liv och ökat otaliga organisationers lönsamhet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta