Per Lange

När upplevde du något oförglömligt senast?

Per Lange är en av de mest anlitade talarna inom försäljning och motivation.

Per Lange har utbildat tusentals medarbetare och chefer och föreläst för hundratusentals människor över hela världen. När han nyligen höll en föreläsning för Googles huvudkvarter i Silicon Valley fick han omdömet: "The speech was extremely well received. The most effective sales training we've been through."

Per Lange föreläser också på ett unikt sätt om motivation. Motivationsföreläsningarna bygger på Growth Mindset, banbrytande forskning om mindset och hur hjärnan fungerar från Stanford University, som garanterat skapar a-haupplevelser och ökad motivation att våga ta sig an mer utmaningar.

Per Lange har dessutom arbetat med hemlösa i Los Angeles och fängelseinterner. Per är initiativtagare till samhällsprojektet No Limits. Syftet med No Limits är att alla barn, oavsett socioekonmisk bakgrund, ska få verktyg att förverkliga små och stora drömmar genom att få verktyg inom retorik och entreprenörskap. Tusentals barn har gått No Limits läger och pedagogiken används redan i ett flertal svenska skolor.

Pers föreläsningar är fulla av både humor och allvar och liknar inte något annat ni har sett eller hört. Föreläsningarna vänder sig till alla som vill bli bättre på att sälja och tvecklas som människa.

Pers föreläsningsstil brukar beskrivas som rolig och fartfylld. Han har en unik förmåga att entusiasmera sin publik. Per är känd för att kunna förändra en människas syn på sig själv och sin potential – och därmed beteendet. För det är våra idéer om oss själva, om andra människor och om världen som styr våra handlingar.

"Massa energi, humor och djup, allt på en gång!"- Andreas Cervenka, journalist SvD Näringsliv

Pressbilder

Artiklar

Per Lange

Liknande profiler

Målsättning

Aktivitetsledare

Entreprenörskap