Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Per Lange
Fotograf: Jini Sofia Lee

Modern försäljning

Per Lange

Sälj som ett proffs - Fler bra leads och snabbare deals

När upplevde du något oförglömligt senast? Per Lange är en av Skandinaviens mest uppskattade inom försäljning och motivation. Han har utbildat och föreläst för hundratusentals människor över hela världen.

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas! Synsättet ställer nya krav på säljkåren och hela organisationen. Förstår vi verkligen vad kunden vill lyckas med? Hur identifierar och rangordnar vi kundens behov? Hur kan vi bli bättre på att se till att kunden verkligen blir framgångsrik med vår produkt eller tjänst?

Per Lange föreläser också på ett unikt sätt om motivation. Motivationsföreläsningarna bygger på Growth Mindset, banbrytande forskning om mindset och hur hjärnan fungerar från Stanford University. Föreläsningen skapar garanterat aha-upplevelser och ökad motivation att våga ta sig an mer utmaningar.

Pers föreläsningar är fulla av både humor och allvar. De liknar inte något annat ni har sett eller hört. Föreläsningarna vänder sig till alla som vill bli bättre på att sälja och utvecklas som människa. Hans föreläsningsstil brukar beskrivas som rolig och fartfylld. Han har en unik förmåga att entusiasmera sin publik. Per är känd för att kunna förändra en människas syn på sig själv och sin potential, samt därmed beteendet. För det är våra idéer om oss själva, om andra människor och om världen som styr våra handlingar.

När han nyligen höll en föreläsning för Googles i Silicon Valley fick han omdömet; "The speech was extremely well received. The most effective sales training we've been through."

Pressbilder

Artiklar

Per Lange

Per Lange

Inspiratör

Fotograf: Nina Kaverinen

Personlig utveckling

Underhållande föreläsare

Inspirerande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2