När upplevde du något oförglömligt senast?

Den 23 oktober välkomnas ni till en inspirerande eftermiddag på Rival för HELA familjen! Det utlovas ett roligt, spännande, energifyllt och intressant event för både vuxna och barn.

Ange rabattkoden Talarforum och köp era biljetter för 120 kr istället för 195 kr (eventet är non-profit). Anmäl dig här!

Lyssna till tre av de hetaste och mest bokade talarna i Sverige just nu: Per Lange, Therese Albrechtsson och Magnus Helgesson!

Per Lange föreläser om Growth Mindset – den senaste banbrytande forskningen från Stanford University om inlärning och motivation! A-ha- upplevelser utlovas!

Therese Albrechsson är nog Sveriges mest bokade talare när det gäller ungt entreprenörskap. Hon inspirerar till att se möjligheter istället för hinder samt att försöka hitta det man brinner för! Här beskriver hon sin resa då hon som 19-åring gav sig in i affärsvärlden.

Magnus Helgesson var Sveriges yngsta företagare 1982, endast 12 år gammal startade han sitt första företag. 10 år senare startade Magnus den första restaurangen i det som sedan skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor. Magnus ligger på topp 10 av Talarforums mest bokade föreläsare!

Dessutom delas BENNY AWARDS – Barnens Stora Entreprenörspris ut! Känner du barn och ungdomar som du tror skulle vilja vara med och tävla? Alla som anmäler sig får lära sig massor om att gå från ord till handling!
Läs mer om hela grejen här: www.bennyawards.se

Boken som inspirerade till priset heter Bennys hemliga rapporter (skriven av Per Lange, Johan Bergström och Henrik Ahnborg) och är nominerad till årets bästa roman för barn i Barnradions bokpris 2016.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2