Hem > Personligheter > Magnus Helgesson

Magnus Helgesson

Motivation, attityd och förändring

Magnus Helgesson är entreprenören som på kort tid har blivit en av Sveriges mest efterfrågade talare. Han är en av de få föreläsarna som årligen passerar 150 uppdrag i näringslivet.

Magnus Helgessons föreläsningar är en omskakande energikick. Passionerat, underhållande och humoristiskt delar han med sig av sina erfarenheter kring team, ledarskap och motivation. Det märks att Magnus brinner för att inspirera individer och organisationer.

Magnus är en av få inspirationsföreläsare som också har haft en framgångsrik karriär inom näringslivet. Entreprenören Magnus Helgesson öppnade Sveriges första Harrys-restaurang innan han hunnit fylla 23 år. Harrys blev en succé och franchisetagarna strömmade till. Men när företaget växte så följde inte resultatet med. Harrys gick med storförlust och medarbetarna var missnöjda. Magnus Helgesson kastade ut allt vad högtravande affärsidéer och mål hette och fokuserade på det väsentliga:
"Nöjda medarbetare ger fler gäster och det ger stålar. Allt ska vara enkelt."
När han sedan lämnade Harrys bakom sig så var det med gröna siffror, mångdubblad omsättning och rekordnöjda medarbetare. I dag finns över 40 restauranger och kedjan omsätter 700 miljoner kronor. Magnus grundfilosofi är att allt handlar om mänskliga behov och drivkrafter. Om du förstår vad som driver människor och organisationer, så är ingenting omöjligt.

Några av de egenskaper som gjort Magnus framgångsrik är hans positiva energi och förmåga att inspirera andra människor till att lyckas. Det har gjort honom till en mycket efterfrågad föreläsare, både hemma i Sverige och utomlands.

Magnus var en av fem nominerade till Årets talare 2016.

"Det här blev dundersuccé." - Malin Gullstrand, Volvo AB

"Det måste vara jobbigt att komma upp på scenen efter Magnus." - Torsten Wickström, Svenska Handelsbanken AB

Lyssna gärna på ett smakprov

Framgång lämnar spår

0:00
2.:35

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta