Tomas Enhager
Fotograf: Jesper Anhede

Tomas Enhager

En av Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare

Tomas Enhager har varit professionell föreläsare och utbildare i näringslivet sedan 1979. Han föreläser bland annat om mental träning, motivation och kommunikation.

Även om rubrikerna varierat under årens gång så har kärnan alltid varit personlig utveckling och eget ansvar. I Veckans Affärer har Tomas Enhager, tillsammans med sin bror Kjell, blivit omtalad som en av Sveriges bästa och mest intressanta föreläsare. Han figurerar ofta i dagspressen med råd och kommentarer när det gäller personlig utveckling. Sedan 1999 svarar Tomas varje månad på läsarfrågor i tidningen MåBra under rubriken Personlig Coach.

Tomas pedagogik och retorik karaktäriseras av en blandning av djup, humor, igenkänning och berättande. En klar röd tråd genom föreläsningen med utvikningar beroende på gruppens reaktioner. Tomas vill visa lyssnarna på hur de kan ta ett steg längre på sin personliga väg till utveckling än de tänkt sig när de bänkade sig.

Tomas Enhager har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet. Han har varit med och hjälpt damlandslaget i fotboll, damlandslaget i golf, svenska mästarna i basket och svenska mästarna i bowling. Dessutom har han hjälpt stjärnor från friidrott, tennis, amerikansk fotboll, kanot, ishockey, hästhoppning och dressyr.

Många företag har anlitat Tomas för kortare eller längre föreläsningar och utbildningar genom åren. Gruppernas storlek har varierat mellan tre personer upp till tusentals åhörare.

Pressbilder

Tomas Enhager

Tomas Enhager

Mental tränare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2