Svante Randlert

Svante Randlert

Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval

Svante Randlert var tidigare Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han tillhör den lilla exklusiva skaran som varje år gör fler än 150 föreläsningar i näringslivet.

Han var nominerad till Årets talare - Genombrott 2018.
I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna.

De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? I denna bok får du inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren.

Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos ett av Sveriges största chefsnätverk. Under hösten 2017 kom hans bok "Drömarbetsgivare" – De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet. Under 2017 föreläser han bl.a på World Employer Branding Day i Budapest, HR Summit i Amsterdam, HR-dagarna av Sveriges HR-Förening, Leadership Day på Grand Hotel, Passion HR, Offentlig Chef, Ledarskapsdagen i Tylösand, Chefsdagen i Norr, HR.nu med flera.

Vad vill ni bli bättre på?

1. Strategisk kompetensförsörjning – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?

2. Morgondagens medarbetare – Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt?

3. Det engagerande ledarskapet – Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

"Perfekt!!! Bästa föreläsningen jag varit på inräknat 4 års studier på universitet."
"Svante är helt klart den bästa föreläsaren. Mycket inspirerande föreläsning med nya perspektiv.."
"Tände gnistan hos alla. Bra tankeställare och otroligt härlig person.."

Lyssna på Svante Randlert

Drömledarskapet

Vill du bli inbjuden?
Det är nya tider nu. Världen, samhället, tekniken, och behoven har förändrats så mycket de senaste 10 åren. Hur behöver ert ledarskap förändras de kommande 10 åren för att människor ska kunna skapa rätt effekt, kvalité och resultat? Det handlar inte längre om att du har medarbetare som arbetar för dig som chef, det handlar om att du som ledare behöver skapa rätt förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna skapa rätt saker. Det handlar inte om vem du är, eller om allt du redan vet, det handlar om vad du behöver gör varje dag för att lyckas bli en bättre ledare. Svante Randlert var tidigare Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han tillhör den lilla exklusiva skaran som varje år gör fler än 150 föreläsningar i näringslivet. https://www.talarforum.se/media/talarforum_se/img/40_21/1200x630/svante_randlert_5671.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Video

Pressbilder

Svante Randlert

Svante Randlert

Ledarskapscoach

Employer Branding

Employer Branding

Underhållande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2