Hem > Personligheter > Svante Randlert

Svante Randlert

Branding och employer branding

Svante är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom kompetensförsörjning av den målgrupp som kommer bli avgörande att attrahera och rekrytera medarbetare. Han arbetar dagligen med att hjälpa arbetsgivare och föreläser kontinuerligt.

Svante Randlert är en av Sveriges mest anlitade konsulter och föreläsare när det kommer till att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Svante har samlat sina egna erfarenheter och föreläser om hur företag kan bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval. Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Svante Randlerts föreläsningar handlar om hur man attraherar, engagerar och utvecklar rätt människor som kan skapa och utveckla relationer som inte bara den enskilt största konkurrensfaktorn framöver, utan även ett av de bästa sätten att uppnå önskad kvalité, effektivitet och lönsamhet. Svante visar hur människan är den mest unika konkurrensfaktorn som finns och hur enskilda individerna och dess relationer har aldrig varit viktigare för att sticka ut och på det sättet nå målen. De organisationer som har högst engagemang hos sina medarbetare och kunder som är de mest effektiva, har nöjdast kunder och når bäst resultat. Då är det oroväckande att antalet företag med minskat engagemang nu överstiger andelen företag med ökat engagemang för första gången på ett decennium.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta