Svante Randlert

Svante Randlert

Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval

Svante Randlert var tidigare Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han tillhör den lilla exklusiva skaran som varje år gör fler än 150 föreläsningar i näringslivet.

Nominerad till Årets talare - Genombrott 2018.
I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna.

De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? I denna föreläsningen får du inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren.

Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos ett av Sveriges största chefsnätverk. Under hösten 2017 kom hans bok "Drömarbetsgivare" – De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet. Under 2017 föreläser han bl.a på World Employer Branding Day i Budapest, HR Summit i Amsterdam, HR-dagarna av Sveriges HR-Förening, Leadership Day på Grand Hotel, Passion HR, Offentlig Chef, Ledarskapsdagen i Tylösand, Chefsdagen i Norr, HR.nu med flera.

Vad vill ni bli bättre på?

  • Strategisk kompetensförsörjning – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?
  • Morgondagens medarbetare – Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt?
  • Det engagerande ledarskapet – Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

"Perfekt!!! Bästa föreläsningen jag varit på inräknat 4 års studier på universitet."
"Svante är helt klart den bästa föreläsaren. Mycket inspirerande föreläsning med nya perspektiv.."
"Tände gnistan hos alla. Bra tankeställare och otroligt härlig person.."

Video

Pressbilder

Svante Randlert

Svante Randlert

Ledarskapscoach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2