Hem > Personligheter > Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg

Digital Transformation, Kultur & Ledarskap

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade föreläsare inom digitalt ledarskap. Som certifierad coach arbetar han med en kombination av traditionell organisationsutveckling och digitala verktyg, med människors inre motivation och engagemang i fokus.

Jonas är högaktuell med boken Get Digital or die trying, där han tillsammans med Arash Gilan beskriver vägen till en framgångsrik digital transformation.

Jonas Hammarberg arbetar med börsbolag och globala koncerner inom retail, telekom, bank & finans och tjänsteindustrin, men också ägarledda bolag som har digitaliseringen på agendan. Jonas är en utpräglad entreprenör med en bakgrund i IT-industrin och var med och byggde upp ett av Sveriges större konsultföretag inom affärssystemsbranschen, som 2013 såldes till amerikanska Battery Ventures.

Jonas har en unik förmåga att väva samman organisation, kultur och ledarskap i en digital kontext och ger i sina föreläsningar en spännande kombination av framtidsinsikt och konkreta steg på vägen, för den som leda den digitala transformationen.

Digitaliseringen är på de flesta organisationers agenda, men långt från alla vet vad det innebär mer konkret, varför det händer så snabbt just nu och hur man faktiskt transformerar verksamheten mot det digitala.

Globala trendrapporter visar just nu på ett antal intressanta och mycket tydliga fokusområden för bolag i hela världen. Hela 92 procent av företagen arbetar aktivt med att forma en ny form av horisontell organisation, utifrån vad som kallats "The rise of teams". 89 procent utvecklar ledarskapet, 86 procent kulturen och 85 procent strävar efter att höja organisationens engagemang. Allt som en direkt följd av de utmaningar som digitalisering och globalisering för med sig. Detta och mycket mer berör Jonas Hammarberg i sina föreläsningar.


Jonas Hammarberg var allt och lite till! Extremt engagerade, verkligen spot, blir aldrig tråkigt man vill bara att han ska berätta mera. Otroligt lyhörd i samtalen innan eventet, lyckades verkligen knyta ihop säcken och lämnade absolut inga stenar orörda. Telenor

Jonas var så otroligt engagerande och fick med sig alla i publiken. Trollband publiken med sina intressanta spaningar. En talare man absolut inte får missa. CGI Sverige AB

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta