Hem > Personligheter > Martin Falklind

Martin Falklind

Låt passionen styra det du gör!

Martin Falklind är TV-filmare, naturfotograf och professionell fiskeäventyrare som står för inspirerande och mycket underhållande föredrag om äventyren och händelserna bakom kulisserna i de fiskeäventyr han varit med om.

Martin Falklind väljer att låta passionen leda vägen genom livet.
– Gör det du gillar! Då blir du bra på det, menar han.

Sedan barnsben har Martin älskat att fiska. Idag är han professionell fiskeäventyrare med hela jorden som sitt arbetsfält.

Som internationellt prisbelönt tv-filmare, naturfotograf och chefredaktör för Skandinaviens största fisketidning har Martin ständigt nya spännande uppdrag på gång.

I hans inspirerande och underhållande föredrag får vi följa med på äventyren bakom kulisserna. Martin berättar om passionen och om att följa sitt hjärta - trots omgivningens förmaningar. Han beskriver vad det betyder för livskvaliteten och hur glädjen i det han gör, leder till att han och hans team lyckas med de ibland "omöjliga" uppdragen.

Men kan alla känna passion för något? Passion är inget man kan ta för givet, det är därför man ska välkomna den och utveckla den. Martin Falklind anser att alla kan utveckla en passion. Det kan vara för en fritidsaktivitet eller för något jobbrelaterat. För stickning, blommor, bilar, barn, matlagning, datorer...
– Gör något som du verkligen vill och brinner för, så blir det också bra. Då ökar både livskvaliteten och motivationen, och passionen djupnar ännu mer, säger Martin.

Martin Falklind berättar också hur han medvetet använder motgångar till sin fördel. Ofta visar det sig att de hot och problem som han var orolig för innan, senare blir projektets största tillgång.
– De flesta vill ju undvika problem, vilket gör att vi som välkomnar problemen, ofta slipper konkurrens. Det är problemen som gör våra projekt extra intressanta och spännande, för oss själva, för uppdragsgivare och publik.

Några röster om Martin Falklinds föreläsningar:

"Absolut succé, helt fascinerade, äger scenen och är cool! Annorlunda, spännande, inspirerande och tänkvärt!"

"Jättebra, otrolig förmåga att fånga publiken!"

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta