Måns Möller
Fotograf: Carl Thorborg

Måns Möller

Komiker, föreläsare och programledare

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut en av landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns kan bokas som: standupkomiker, konferenciér, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Exempel på föreläsning av och med Måns:

Jävla Pajas – En Inspirationsföreläsning
Hur tacklar man situationen att livet ställs upponer samtidigt som man försöker hålla karriären igång?

I inspirationsföreläsningen "Jävla Pajas – föreläsningen" berättar Måns med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom.

Nu ökar de stressrelaterade sjukskrivningarna markant igen i Sverige. Vilka tekniker kan man använda för att minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet?

Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo.

Bara närhet och en väldig massa kärlek.

Att nå sina mål - En Inspirationsföreläsning

När Måns son Viggo diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Detta blev en vändpunkt i livet som han beskrev i sin föreställning "Jävla Pajas – det här skojar du inte bort". Nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder i hans insamlingsstiftelse Viggo Foundation, och detta beskrivs med både värme och humor i denna föreläsning.

2017 slog Måns Möller och hans vänner Guiness världsrekord då de på 29 dagar tog sig över Europa från Uralbergen i Ryssland ut till en klippa i Atlanten i Portugal på cykel – en sträcka på totalt 613 mil. Innan dess hade han 2015 korsat USA från kust till kust:

"- Efter 3 dagar stod jag med punktering i öknen jag hade inte fått in en enda krona i min stiftelse, det var över 41 grader varmt och hemma i Sverige började folk satsa pengar på att jag aldrig skulle gå i mål. På kvällen ringer Sverige och meddelar att min cykelkompis Agneta Sjödin som skulle komma två dagar senare brutit lårbens-halsen när hon var ute och tränade. Det kunde börjat bättre … Jag förbannade mig själv att jag suttit i TV4:s Morgonsoffa och lovat att jag skulle klara av detta, vad fan hade jag gett mig in på? "

Under resan samlade han som vanligt in pengar för att kunna använda i sin verksamhet med Viggo foundation, en insamlingsstiftelse som jobbar för att barn med diagnoser inom autismspektrat ska få idrotta på sina villkor. För sitt gedigna arbete har Viggo Foundation bland annat vunnit "Årets mångfaldsbragd".

Föreläsningen "Att nå sina mål" innehåller många goda skratt men framförallt väcker den frågor som, vad har vi för mål? Vad krävs i förberedelser för att nå dit, hur får vi barn med npf-diagnoser i samhället och idrottssverige? Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.

Video

Pressbilder

Måns Möller

Måns Möller

Komiker

Fotograf: Carl Thorborg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2