Hem > Personligheter > Kristian Luuk

Kristian Luuk

En av landets mest framgångsrika programledare i TV

Kristian Luuk har i massor av år röstats fram som Årets manliga TV-personlighet och hans program lockar alltid massor av tittare.

Genom att leda program som Melodifestivalen, Sen kväll med Luuk, Videokväll hos Luuk, Maestro, Knesset och Hassan har Kristian Luuk kommit att bli en av Sveriges mest populära och skickliga programledare.

Kristian har röstats fram till Årets manliga tv-programledare i Aftonbladet sex gånger, fått världsstjärnor som Madonna och Bruce Springsteen att vallfärda till Sveriges första riktiga talkshow Sen kväll med Luuk och lett Sveriges största tv-program Melodifestivalen två år i rad.

Hösten 2009 skapade han återigen tv-historia genom att tillsammans med Fredrik Lindström ta över ett av våra mest älskade program genom tiderna - På spåret i SVT.

Kristian började sin programledarkarriär i närradion på 80-talet. På 90-talet slog han igenom i det kultförklarade busringningsprogrammet Hassan i P3. Därefter följde det legendariska pratprogrammet "Knesset" i ZTV och resten är, som man brukar säga, tv-historia.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta