Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Årets talare- 2019 - Ledarskap, medarbetarskap, teambuilding och kommunikation

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, terapeut, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma som inte lämnar någon oberörd.

Elizabeth blev framröstad till Årets talare - Kvinna 2019 och var även nominerad till priset 2016. Hon är ledarskapscoach, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Bland hennes kunder finns både stora internationella företag, nationella koncerner och organisationer. Hon arbetar även med kurser i kommunikation och ledarskap för chefer, med grupputvecklingsprocesser för grupper som hon handleder, medling i arbetsrelaterade konflikter, samt med terapi och krishantering för privatpersoner. Elizabeth ingår i ett nationellt nätverk av akuta krishanterare samt är UGL-handledare (Utveckling för grupp och ledare, Försvarets välrenommerade ledarskapsutbildning). Gemensamt för alla hennes olika uppdrag är passionen för människor, relationer, kommunikation, beteenden och att få bidra till att göra skillnad.

Elizabeth Kuylenstierna föreläser i Sverige och internationellt. Framför allt då i USA, men även Kanada och många länder i Asien. Hon handleder och coachar lednings- och medarbetargrupper på olika nivåer, främst i Sverige men även i USA.

Hennes ämnen är bla ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, förändring, värderingar, motivation, bemötande, grupputveckling, konflikter, krishantering, härskartekniker, samarbete, hur du skapar goda relationer i en arbetsgrupp etc. Hon talar även om attityder på arbetsplatser, om hur du får ditt företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur bättre relationer i personalgruppen ger bättre prestationer och därmed även bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har även skrivit de bästsäljande fackböckerna "Framgång med feedback", "Tala är guld", "Good enough", "Svartsjukeakuten", "Bli fri från din perfektionism" och "Good enough för föräldrar". Böckerna utges både i Sverige och andra länder som Tyskland, Brasilien, Ryssland, Estland, Norge och Indien.

Sedan 15 år tillbaka arbetar hon även ideellt, framför allt med utsatta barn och ungdomar. Hon har under många år varit engagerad i BRIS och Ecpat, och arbetar just nu för Tjejzonen med hjälp för flickor från 10 år. Hon har även drivit egna insamlingsprojekt för hemlösa kvinnor.

Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma. Hon är trovärdig, kunnig, engagerad, entusiasmerande och har en publikkontakt som få. Hon bjuder på roliga erfarenheter från sitt arbete med människor och lämnar ingen oberörd. Hon har blivit nominerad till flera olika talarpris och medverkat i alla media i Sverige, såsom Skavlan, Nyhetsmorgon, Fråga Doktorn och varit Sommarpratare i P1 2009.

Om värdegrund
Det finns en ryggrad i alla företag, organisationer, myndigheter och verksamheter och den heter värdegrunden. Ett par ord eller meningar som bildar stommen, det som hela verksamheten lutar sig mot, som en slags inre kompass eller vägledning. Men det visar sig att skrämmande få känner till sin arbetsplats värdegrund, än mindre levandegör den. Hur kan man få medarbetarna att bli värdegrunden? Varför är det så viktigt? Och vad är vinsten?

Elizabeth Kuylenstierna har hjälpt många företag och organisationer med värderingsarbete, och delar här med sig av både exempel, reflektioner och lärdomar i det viktiga arbetet.

Video

Pressbilder

Artiklar

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskapscoach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2