Hem > Personligheter > Mattias Goldmann

Mattias Goldmann

Miljö, biståndspolitik och hållbarhet

Mattias Goldmann är vd för den gröna och liberala tankesmedjan Fores och utsedd till Mäktigast i Hållbarhetssverige 2016, före ministrar och riksdagsledamöter, chefer för stora börsbolag och miljöorganisationernas talespersoner.

Mattias Goldmann är en inspirerande talare som fokuserar på möjligheter och relaterar till åhörarnas eller deltagarnas verklighet. Mattias har över 100 publika framträdanden per år och kan anlitas för alltifrån korta trendspaningar över längre föredrag till moderatorskap för konferenser och bollplank för ledningsgrupper.

Mattias var tidigare vd för klimatkonsultfirman 2050 och talesperson för Gröna Bilister. Mattias har också varit informationskoordinator på riksdagen för Miljöpartiet, lokalpolitiker i Uppsala och lobbyist på pr-byrån Westander. 2009-2010 bodde Mattias i Kenya där han jobbade med klimatprojekt, vilket ofta återkommer i hans presentationer; det lokala och det globala går hand i hand! På Fores driver Mattias också 2030-sekretariatet, för en fossilbränsleoberoende fordonsflotta, som våren 2016 vann priset Bästa Innovation från Seco.

Som det anstår en ofta anlitad talare, har Mattias en rider med vad han vill ska finnas på plats när han medverkar - och vad han vill undvika. Men det är inte divalater utan en grön lista som i sig är inspiration för det fortsatta arbetet. Vad den innehåller? Boka så får du se!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta