Hem > Personligheter > Linus Holmgren

Linus Holmgren

Pionjär och missionär inom Employer Branding

Varför skulle de allra bästa vilja jobba just hos er? Känner man till er och vet man hur ni är som arbetsgivare? Har ni en ambition att arbeta mer strukturerat med employer branding?

När Linus började arbeta med employer branding var det ett nästan helt okänt begrepp i Sverige. Han har därför ständigt strävat efter att öka kunskapen om employer branding genom att hålla föreläsningar, anordna workshops, vara moderator och medverka i paneldebatter och genom att bidra med expertkunskap i tidningsartiklar, nyhetsbrev, studentuppsatser mm.

Linus drivs av övertygelsen att goda relationer med potentiella och nuvarande medarbetare är lika avgörande för en organisations framgångar som relationerna med kunder och investerare. Externt så ger ett starkt employer brand både ökad träffsäkerhet och sänkta rekryteringskostnader. Internt så är kulturen den starkaste konkurrensfaktorn för att skapa en attraktiv arbetsplats. Det går inte att kopiera en företagskultur och ett framgångsrikt employer branding-arbete börjar därför inifrån genom motiverade och engagerade medarbetare.

Han har många års erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare att kommunicera ett sanningsenligt och attraktivt employer brand. Linus är till vardags VD och senior rådgivare och han har arbetat med uppdrag för både företag, myndigheter och branscher, med varierande rekryteringsmålgrupper och utifrån både ett svenskt och internationellt perspektiv.

Linus Holmgrens föreläsningar ger både inspiration och exempel, konkreta verktyg och modeller för ert arbete med att attrahera och engagera rätt medarbetare.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta