Hem > Personligheter > Nisha Besara

Nisha Besara

En mycket uppskattat moderator och debattledare

Nisha är vd för Unga Klara AB och kolumnist i Expressen. Hon var med och grundade nättidningen Dagens Arena och har varit ledarskribent på Aftonbladet och politiskt sakkunnig vid Regeringskansliet.

Nisha Besara är statsvetare och skribent och har en lång bakgrund inom politik och media. Nisha har tidigare varit General Manager för Postkodlotteriets Kulturstiftelse, chef för Arena Medier AB och grundare/chefredaktör på tidskriften Dagens Arena, ledarskribent på Aftonbladet och politiskt sakkunnig i integrationsfrågor vid Regeringskansliet. Hon sitter bland annat i styrelserna för Skansen, Rättviseförmedlingen, Folkbildningsrådet och Grafikens Hus.

Nisha Besara är till vardags vd för Unga Klara AB, en teater för barn och unga, och skriver varannan vecka kolumner i Expressen. 2008 utsågs Nisha till en av Sveriges 101 supertalanger av Veckans Affärer. Mellan åren 2011-2015 fanns hon med på Ledarnas lista "Framtidens Kvinnliga Ledare".

Nisha är en skarp debattör, moderator och samtalsledare med en lång rad specialområden, däribland politik, bygg- och bostadsfrågor, entreprenörskap, kompetensförsörjning, etablering av nyanlända, mångfald, jämställdhet och kulturfrågor. Hon är även en mycket uppskattad föreläsare i ämnen som integration- och mångfaldsfrågor, jämställdhet och kulturpolitik.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta