Gabriella Ringvall
Fotograf: Ateljé Uggla

Gabriella Ringvall

Arbeta hjärnsmart

Gabriellas föreläsningar handlar om en av vår tids största utmaningar - att få till det på jobbet, fokusera och bli klar!

Hennes föreläsningar bygger på exempel från vardagen vilket gör det lätt för samtliga deltagare att känna igen sig. Med perspektivet på både individens, chefens och kollektivets ansvar leder hon er framåt mot ökad effektivitet och med hälsan och glädjen i behåll. Gabriella anlitas med fördel för både kunskapshöjande föreläsningar och fördjupande workshops. Föreläsningarna varvas med gruppsamtal och egna reflektioner där drivkraft, energi och eftertanke ständigt är närvarande.

Till vardags hjälper hon företag och organisationer i olika faser av utveckling och strategiarbeten. Hon har sin bakgrund inom kommunikation och förändringsledning och kommer senast från Säkerhetspolisen där hon arbetade med intern och extern kommunikationsstrategi och myndighetens organisationsförändringar.

Ta hand om din hjärna - jobba hjärnsmart!
Under en arbetsdag utsätts din hjärna för massor av stimuli och det är lätt att komma från jobbet och uppleva sig splittrad och utan att riktigt ha gjort det du planerat. Det är inte ditt fel, du är en biologisk varelse som precis som alla andra i dagens uppkopplade samhälle blivit beroende av mycket intryck och snabba byten - allt det som driver belöningssubstansen dopaminet och gör dig till en slav under multitasking och snabba kickar.

I den här föreläsningen hjälper Gabriella er att få syn på och få kunskap om hjärnans olika funktioner och hur du kan tänka hållbart kring din energi på jobbet.

Förändra organisationskulturen och skapa hållbara beteenden
Ensam är det svårt att få till nya beteenden för att jobba hjärnsmart och effektivt men tillsammans kan vi nå resultat. Gabriella ger er strategier och konkreta sätt och överenskommelser för att skapa en arbetsmiljö, kanske i ett nybyggt kontorslandskap, som gör att medarbetarna är pigga efter en dag på jobbet.

Neuroledarskap som dimension för att bli en bättre ledare
Om du som chef ska kunna leda bättre, mer inkännande och personanpassat är förståelsen för hur våra hjärnor styr oss en nödvändighet. I alla organisationer är rädslor, hierarkier, oförutsägbarhet och social och psykologisk otrygghet närvarande. Med ökad medvetenhet om vad det gör för medarbetare och deras välmående, trivsel och prestation kan du leda tryggare och mer kvalitativt, även i osäkra förändringstider.

Jag gick inte in i väggen av stress - jag gled långsamt ner i diket
Med en personlig och humoristisk berättelse vittnar Gabriella om hur det kan gå till att bli utmattad och utbränd. Hon bottnar i sin egen och andras erfarenhet och kan konkret ge exempel på vilka signaler kollegor eller chefer kan hålla uppsikt efter när någon är på väg att stressa rakt ner i diket. Hon initierar intressanta vinklar på ansvaret hos både individ, arbetsgivare och samhället.

Gabriella genomför även föreläsningar på engelska.

Pressbilder

Gabriella Ringvall

Gabriella Ringvall

Förändringsstrateg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2