Linda Fransson
Fotograf: Stephan Bozic

Linda Fransson

Hållbart och innovativt ledarskap

Linda Fransson är vd i en mansdominerad industrivärld. Med investeringar i innovation och hållbarhet samt förtroende för medarbetarnas kraft, har hon tagit Gnosjö Automatsvarvning genom finanskriser och pandemi utan att tappa medarbetare eller siffror.

Linda bodde i fabriken som liten. Hemmets kök var fabrikens lunchrum. Som 14-åring fick hon sina aktier i bolaget av föräldrarna. Allt hon gjort har varit kopplat till familjens industri. Sedan dess har bolaget växt till en välmående tillverkningsindustri i Sveriges industritätaste område. Hennes mission är att se till att svensk industri blir bäst i världen. Och mest hållbar.

Linda Fransson bjuder på inspirerande föredrag om vikten av att arbeta innovativt, hållbart och med employer branding på alla nivåer i bolaget. Gnosjö Automatsvarvning producerar själva mellan 90–100 procent av den el bolaget förbrukar. Den sociala hållbarheten för medarbetarna består av allt från medarbetardriven lönemodell till hundgård för den som vill ta med hunden till jobbet.

Med en exportandel på 60 procent, främst till bilindustrin, berättar Linda också om vikten av att följa den tekniska utvecklingen. Men också att våga säga nej till stora kunder som inte är beredda att betala priset för hållbarhet och högsta kvalitet.

Pressbilder

Linda Fransson

Linda Fransson

Företagsledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2