Hem > Personligheter > Helena Kubicek Boye

Helena Kubicek Boye

Konsten att sova gott!

Helenas föreläsningar bygger på evidensbaserade metoder och forskning samt mångårig erfarenhet som psykolog.

Helena har mer än tio års erfarenhet som föreläsare. Helenas feedback på föreläsningar är att de är underhållande, engagerande och målet är att alla alltid ska ha lärt sig något nytt om sig själva när de går ut efter en föreläsning.

Hon har föreläst för mindre sällskap som ledningsgrupper och på storföreläsningar med 200-300 personer.

"Har fått så mycket positiv feedback av mina kollegor för ditt pass på regionmötet igår. Stort tack för att du kunde komma och dela med dig av kunskap och inspiration! " Carin Winberg, marknadsansvarig Atea Sverige AB.

Helena har en bakgrund som reporter på Kvällsposten, svensk Damtidning och Expressen. Hon är utbildad leg psykolog, KBT-terapeut och har arbetat både som anställd inom företagshälsovård och psykiatri och som frilans. Intresset för sömn som behandlingsform väcktes redan när hon arbetade på Säters öppenvårdspsykiatri när hon var nyutbildad psykolog.

Helena medverkar regelbundet i media på framför allt tema sömn såsom intervjuer för tidningen Chef, Amelia, Femina, Året Runt, Aftonbladet och har även medverkat i Fråga Doktorn och Nyhetsmorgon.

Sina samlade erfarenheter har hon bland annat summerat i böckerna Konsten att sova släpptes 2016 på BladhbyBladh och Från depp till Pepp släpptes 2016 av Pocketförlaget. Den sistnämnde är en uppdaterad utgåva av Fri från depression som kom ut 2007. Hon har även skrivit e-boken Konsten att somna ditt barn. Helena arbetar dagligen med att behandla personer med sömnproblem.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta