Hem > Personligheter > Helena Kubicek Boye

Helena Kubicek Boye

Nöjd varje dag! - mindre kamp och mer glädje i vardagen

Helenas föreläsningar bygger på evidensbaserade metoder och forskning inom beteendeförändring på såväl individ, som grupp och organisationsnivå.

Hon har mer än tio års erfarenhet som föreläsare. Hon har även gedigen erfarenhet som konsult för organisationer och i ledarskap i att ex driva igenom förändringsprocesser.

Helenas feedback på föreläsningar är att de är underhållande, engagerande och målet är att alla alltid ska ha lärt sig något nytt om sig själva när de går ut efter en föreläsning. Hon har föreläst för mindre sällskap som ledningsgrupper och på storföreläsningar med 200-300 personer.

Helena har en bakgrund som reporter på Kvällsposten, svensk Damtidning och Expressen. Hon är utbildad leg psykolog, KBT-terapeut och har arbetat både som anställd inom företagshälsovård och psykiatri och som frilans.

Sina samlade erfarenheter har hon bland annat summerat i böckerna Konsten att sova släpptes 2016 på BladhbyBladh och Från depp till Pepp släpptes 2016 av Pocketförlaget. Den sistnämnde är en uppdaterad utgåva av Fri från depression som kom ut 2007. Helena arbetar i dag heltid med att föreläsa och skriver på fler böcker. För som hon pläderar själv gäller det att skapa arbetsglädje varje dag!

Helena är en person som anser allt vara möjligt och att allt kan hända i ditt liv om du bara bestämmer dig och har rätt inställning. Hennes första intervju som 18-åring var med Will Smith, hon var först i Sverige med att lansera terapi online samt självhjälps-appar och i dag arbetar hon med att sprida nytänkande, psykologi och beteendeförändring genom föreläsningar och böcker.

Energi och lust för livet är en drivkraft som hon delar med sig av i föreläsningar. Föreläsningarna tar sitt avstamp i att hitta ett förhållningssätt till sig själv och till sig själv i ett sammanhang.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta