Hem > Personligheter > Peter Siljerud

Peter Siljerud

Din guide till framtiden

Civilingenjören som blev framtidsforskare och dessutom utbildad inom AI. På fritiden bygger han neutrala nätverk och laborerar med deep learning.

Peter Siljerud är en trendspanare som föreläser om framtid och omvärldsbevakning. Det handlar dels om att stödja företag i deras omvärldsbevakning och dels att finna framgångsrika vägar framåt. Han föreläser bl.a. om Generation Y, samhället i transformation, digitalisering, framtidens media, reklam, kommunikation, internettrender, IT & teknik, artificiell intelligens och nya affärsmöjligheter.

Han är en erfaren och internationellt uppskattad processledare, utbildare och föredragshållare.Tidigare arbetade han som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel.

Artificiell Intelligens, AI, håller på att förändra allt. Sannolikt bevittnar vi just nu det mest dramatiska teknikskiftet vi sett under de senaste fyrtio åren. Det är svårt att se någon bransch som AI inte kommer att påverka. Som en följde måste svenska organisationer och företag bättre förstå detta centrala skifte. De som är tidigt ute kan som vanligt få ett försprång jämte andra.

Peter har nu tagit fram ett rykande hett föredrag för att förklara vad som händer på detta komplexa område på ett lättbegrepligt sätt. Frågeställningar som tas upp;
• Varför slår AI igenom just nu?
• Vilka inspirerande exempel finns det inom olika branscher?
• Vad innebär AI - egentligen?
• Vilka blir konsekvenserna?
• Vilka möjligheter och hot finns det?
• Hur kan ni förbereda er för att möta skiftet?

Planerar ni en kick-off, konferens eller ett kundevenemang har ni nu chansen att ta del av det senaste inom detta högintressanta område. Det är dags att ta steget in i framtiden - det är dags att förstå AI.

Peter Siljerud har tidigare haft uppdrag för Nordea, ICA, Svenska kyrkan, LRF, Teracom, Intel, SPP, Tidningsutgivarna och många därtill.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta