Peter Siljerud
Fotograf: Anders G Warne

Peter Siljerud

Din guide till framtiden

Civilingenjören som blev framtidsforskare och dessutom utbildad inom AI. På fritiden bygger Peter neurala nätverk och laborerar med deep learning.

Peter Siljerud är en trendspanare som föreläser om framtid och omvärldsbevakning. Det handlar dels om att stödja företag i deras omvärldsbevakning och dels att finna framgångsrika vägar framåt. Han föreläser bl.a. om Generation Y, samhället i transformation, digitalisering, framtidens media, reklam, kommunikation, internettrender, IT & teknik, artificiell intelligens och nya affärsmöjligheter.

Peter är en erfaren och internationellt uppskattad processledare, utbildare och föredragshållare. Tidigare arbetade han som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel. 2023 kom Peter ut med boken "AI för offentlig sektor" (Liber).

Artificiell Intelligens, A.I, håller på att förändra allt. Sannolikt bevittnar vi just nu det mest dramatiska teknikskiftet vi sett under de senaste fyrtio åren. Det är svårt att se någon bransch som AI inte kommer att påverka. Som en följde måste svenska organisationer och företag bättre förstå detta centrala skifte. De som är tidigt ute kan som vanligt få ett försprång jämte andra.

Peter Siljerud har nu tagit fram ett rykande hett föredrag för att förklara vad som händer på detta komplexa område på ett lättbegrepligt sätt. Frågeställningar som tas upp;

  • Varför slår AI igenom just nu?
  • Vilka inspirerande exempel finns det inom olika branscher?
  • Vad innebär AI - egentligen?
  • Vilka blir konsekvenserna?
  • Vilka möjligheter och hot finns det?
  • Hur kan ni förbereda er för att möta skiftet?

Planerar ni en kick-off, konferens eller ett kundevenemang har ni nu chansen att ta del av det senaste inom detta högintressanta område. Det är dags att ta steget in i framtiden - det är dags att förstå AI.

Peter Siljerud har tidigare haft uppdrag för Nordea, ICA, Svenska kyrkan, LRF, Teracom, Intel, SPP, Tidningsutgivarna och många därtill.

Video

Pressbilder

Artiklar

Peter Siljerud

Peter Siljerud

Trendspanare

Fotograf: Anders G Warne

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2