Hem > Personligheter > Peter Siljerud

Peter Siljerud

Omvärldsanalytiker och trendspanare

Peter Siljerud har arbetat med framtidsstudier och affärsutveckling inom en mängd olika områden och föreläser nu om framtiden och om vår omvärld.

Peter Siljerud är en trendspanare som föreläser om framtid och omvärldsbevakning. Det handlar dels om att stödja företag i deras omvärldsbevakning och dels att finna framgångsrika vägar framåt.

Han har i flera år arbetat med framtidsstudier och affärsutveckling inom en rad olika områden. Exempel på tidigare kunder är Nordea, ICA, Svenska kyrkan, LRF, Teracom, Intel, SPP, Tidningsutgivarna och många därtill. Peter Siljerud föreläser bland annat om Generation Y, samhället i transformation, digitalisering, framtidens media, reklam, kommunikation, internettrender, IT & teknik, artificiell intelligens och nya affärsmöjligheter med mera.

Han är en erfaren och internationellt uppskattad processledare, utbildare och föredragshållare. Innan Peter Siljerud blev en efterfrågad föreläsare i näringslivet arbetade han som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel.

Peters föreläsningar passar perfekt för kick-offen, konferensen, kundevenemanget eller presseventet.

Föreläsningen Artificiell Intelligens
Idag kan en dator vara smartare än en människa och en dator kan förstå känslor. Det finns idag mjukvara som kan hjälpa en dator att förstå humor och sarkasm. Peter Siljrud berättar om IBMs dator Watson och om författaren Fredrick P Miller som utkommit med över 5 000 böcker på bara ett års tid.

Peter Siljerud lär oss om vad vi har att förvänta av framtiden. Föreläsningen passar lika bra som lättsam underhållning som föreläsningen är lämplig som kreativitetshöjande aktivitet inför verksamhetsutveckling.

Hur blir det med datorn som konkurrent till mänsklig intelligens? Möjligheter AI ger för framtid och samhälle. Är AI ett hot eller möjlighet när all kunskap är konstant tillgänglig? Vad arbetar vi med i framtiden?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta