Casandra Hallberg

Casandra Hallberg

Personlig och inspirerande föreläsare med många järn i elden

Trots sina unga år har hon hunnit med mer än de flesta. Men är det verkligen det som är måttstocken för framgång? Eller handlar framgång mer om vad man gör med tiden man har och hur man sedan förhåller sig till vad man åstadkommit?

I sin inspirerande föreläsning berättar Casandra om sorgen att förlora sin pappa till alkoholen vid 19 års ålder. Om att ta över ett fastighetsbolag helt utan erfarenhet och om att skriva tre böcker på eget förlag innan hon fyllt 25 år. Hon berättar också om tonåren och om att vara ung i en värld fylld av krav och förväntningar och om att vara vuxen och behöva ta ansvar - när man mest av allt bara vill få vara liten.

Casandra Hallberg skyr inte det personliga och berättar ärligt om känslorna som stormat genom åren och om berg o dalbanan på vägen tillbaka. På vägen fram. I sin bergfasta övertygelse att behöva vara duktig flicka dansade Casandra under tonåren tango med ätstörningarna och förde ett inre krig mot demonerna och höll fasaden mot sin omgivning. Då trodde hon att sårbarhet var svaghet.

Idag mår hon bättre än någonsin. Är frisk och tänker helt annorlunda.

Med sina föreläsningar vill hon ingjuta hopp och mod hos den som känner sig osäker och tvivlar på sin egen förmåga och vara en förebild för unga i sin omgivning.

Casandra Hallberg har genom utbildningen Värdebaserat Ledarskap tagit emot diplom från H.M. Konungen. Genom åren har hon prisats som Årets profil (Guldgalan Laholm), Årets unga entreprenör (Halmstad näringslivsgala), varit nominerad till Årets unga företagare (Laholm) och fått utmärkelsen Årets unga ledare (SM Ung Företagsamhet).

Casandra berättar gärna om resan som tagit henne dit där hon är idag med föreläsningen "Allt är inte guld som glimmar" men föreläsningarna kan också anpassas efter målgruppen och vinklas mer mot; entreprenörskap, ätstörningar, psykisk ohälsa, medberoende (Att växa upp med en missbrukande förälder).

Utöver föreläsningar tar Casandra Hallberg även uppdrag som konferencier och moderator

Pressbilder

Casandra Hallberg

Casandra Hallberg

Författare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2